Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 3 'IMVO convenant en ESG'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2024-1 online

Op 7 februari 2024 starten we weer met een nieuwe collegereeks in de online uitvoering! Wil jij ook weten welke risico's een verzekeraar loopt, hoe die worden ingeschat en hoe de directie daarnaar kijkt? Hoe beïnvloedt gedragseconomie en duurzaamheid de strategie van een verzekeraar? Met welke actuariële aspecten houdt een verzekeraar rekening? Kortom hoe werkt een verzekeraar echt? In 6 colleges leert René Doff je wat er komt kijken bij de bedrijfsvoering van een verzekeraar en word je een betere gesprekspartner op managementniveau.

Shutterstock 589879046

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 1

In dit eerste college van de collegereeks Actualiteiten Personenschade bespreekt Chris van Dijk de volgende onderwerpen: gevaarzetting (biggenrug), shockschade (ontwikkelingen in het strafrecht), het delen van medische gegevens in aansprakelijkheidskwesties en het verlies van arbeidsvermogen en ‘zwarte inkomsten’. Aanmelden kan tot maandag 5 februari 12.00 uur.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 3 'IMVO convenant en ESG'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.