Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Online Education Collegereeks AP 2023

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 2

In het tweede college van deze reeks behandelt Petra Oskam de volgende onderwerpen: Buitengerechtelijke Kosten (BGK), schadevergoeding bij zwart werk en werkgeversaansprakelijkheid. Je kunt je nog inschrijven tot maandag 17 april a.s. 10.00 uur.

Verbondscourse 2022 8008

Verbondscourse 2023

Ook in 2023 organiseren wij de Verbondscourse. Deze geeft de deelnemers een brede kijk op de verzekeringssector. Kijk over de grenzen van je eigen organisatie en vakgebied, ga in gesprek met stakeholders, toezichthouders én bouw aan een stevig netwerk.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2023

Nieuwe collegereeks in 2023 in de fysieke uitvoering start op 12 april. Welke risico's staan er op de balans van een verzekeringsmaatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld in zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer.