Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Duurzaam Beleggen 2 Shutterstock 2081393548

10e Klimaatwerkconferentie

Het Verbond organiseert deze keer de 10e Klimaatwerkconferentie waarbij aandacht wordt besteed aan reductie van CO2-footprint van de balans én de vraag of vervuilende activiteiten nog wel te verzekeren zijn. Natuurlijk kijken we tijdens dit event ook naar de laatste inzichten op het gebied van fysieke risico's en verzekeren van veranderend en extreem weer.

Data Shutterstock 2271536861

Datamiddag 2023: van PET tot Haring

Tijdens de 2e Datamiddag bij het Verbond van Verzekeraars op 5 oktober staan we niet alleen stil bij de razendsnelle ontwikkeling van Privacy Enhancing Techniques en soortgelijke toepassingen. We zetten ook de mogelijkheden op een rij om AI-systemen te ontwikkelen. Systemen die niet alleen voldoen aan de wet, ethische normen en uitlegbaar zijn, maar bovendien helpen om fraude op te sporen.

Istock 1186237439

21e PPS Congres ‘De blik vooruit’

Een vlot, snel, rechtvaardig en herstelgericht letselschadeproces staat centraal tijdens het 21e PPS-congres. Dit congres vindt plaats op vrijdag 29 september a.s. Het wordt georganiseerd door het Platform Personenschade van het Verbond in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch.

Shutterstock 2262741743

Verstandig kiezen voor pensioen: fictie of werkelijkheid?

Keuzebegeleiding is hét hot topic in de pensioenwereld. Op 21 september organiseren Netspar, het Verbond en de Pensioenfederatie een gezamenlijk event over dit onderwerp.