Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Weather Forcast Met Wereldbol 2000

Klimaatmiddag

Hoe pas je je als verzekeraar aan op de risico’s en de enorme impact van klimaatverandering? Kom naar de Klimaatmiddag waar deskundigen hun kennis met ons delen en we met elkaar stil staan bij uitdagende, urgente topics. Weervrouw en klimaatdeskundige Helga van Leur geeft de laatste ontwikkelingen van klimaatverandering met tips om ons voor te bereiden. De rest van het programma is aan jou. Kies twee deelsessies en maak jouw bijdrage compleet.

Header Pivcongres.Nl

20e PPS Congres 'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...'

Samen tot een nóg betere en nóg effectievere letselschadebehandeling komen. Daarover gaat het 20e congres van het PPS van het Verbond, op 30 september a.s. Een divers programma vol inspirerende sprekers, discussie, ervaringen, vervolgacties én vakgenoten.

Autonome Voertuigen

Schademiddag 'Samen sterker'

De jaarlijkse Schademiddag is terug van weggeweest en staat dit keer in het teken van de bijdragen die verzekeraars en ketenpartners in samenwerking kunnen leveren aan diverse maatschappelijke vraagstukken: klimaat, deelmobiliteit, energietransitie en cyber. In het plenaire deel krijgen we een reflectie op de schadesector: wat gaat er goed en wat kan er beter? De rest van het programma is aan jou. Kies voor twee deelsessies en maak jouw bijdrage compleet. Zorg dat je er (weer) bij bent!