Skip to Content

InsurTalent Network - “Ga ergens voor”

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

InsurTalent Network - “Ga ergens voor”

Waar ga jij als Young professional voor?

Young professionals opgelet! Idealen zijn prachtig, maar idealen zonder daden blijven bla, bla, bla. Op 16 mei gaan we er alles aan doen om dit om te zetten in ga, ga, ga. Want woorden verliezen betekenis als we niets doen. Ben jij klaar om ergens voor te gaan? En waar ga jij dan voor als Young Professional? Ga ergens voor!

Ook dit keer biedt het InsurTalent Network de young professionals in de bedrijfstak een mooi en inspirerend programma.

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m woensdag 15 mei a.s., 12.00 uur. De gegevens van jouw aanmelding worden gedeeld met de organisatie bij Achmea.
Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Bestemd voor
Deze bijeenkomst staat open voor de young professionals tot 35 jaar werkzaam bij zowel leden van het Verbond van Verzekeraars als bij volmachten en assurantietussenpersonen.

Sprekers
Lonneke van Dasler
Op een luchtige manier en vol humor over stress, geluk, veerkracht en nieuwe energie met levendige (persoonlijke) voorbeelden, slimme tips en praktische handvatten.

Wist jij bijvoorbeeld dat een burn-out hartstikke goed voor je is? Net als pure chocolade trouwens. En dat je niet drie dagen op stilteretraite hoeft voor het vinden van je kernwaarden? En dat er nog een ander wondermiddel bestaat dat ervoor zorgt dat je relaxter bent, je gelukkiger voelt en beter kan relativeren?

De ‘Spoedcursus Geluk’ brengt:

  • Het energieniveau weer omhoog
  • Het stressniveau omlaag
  • Iets om over na te praten
  • Een klein cadeautje… als je geluk hebt

Omarm de uitdagingen en laat je passie je drijven. Ga ergens voor!

Renate van den Bosch (workshop: Ga voor rust in je hoofd!)
Jezelf in sportkleren hijsen en hup die fiets op naar de sportschool. Daarna draai je die gezonde maaltijd in elkaar en 's avonds is het tijd voor een massage; de gezondheid van ons lijf is top-of-mind. Maar over top en mind gesproken; van onze 'mind’ gezondheid meestal niet zo top. Daar vragen we nogal wat van; we zitten de hele dag, we bellen terwijl we onze mail wegwerken, hoppen van de ene digitale meeting naar de andere en 's avonds volgen we een serie en scrollen we lekker hersenloos nog even door TikTok. Wil jij aan het eind van je werkdag een volle batterij, een betere concentratie tijdens de dag en in no-time problemen oplossen? Ga dan voor breinvriendelijk werken en creëer rust in je hoofd. Renate van den Bosch kent alle ins en outs en geeft jou handvatten zodat jij er elke dag vol voor kan gaan!

Maaike Blansjaar-Versteeg (workshop: Ga voor maatschappelijke impact!)
Tijdens deze interactieve workshop neemt Maaike Blansjaar-Versteeg jullie mee hoe je als young professional maatschappelijke impact kunt hebben binnen jouw organisatie, maar zeker ook daarbuiten. Duurzaam samen leven – die kans verdient iedereen. De Achmea Foundation en Achmea werken samen aan een wereld die duurzaam samen leven mogelijk maakt. Vanuit deze visie leveren we een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.  Als we allemaal meer doen en minder praten maken we meer impact. Daarom zeggen we: ‘Minder Bla bla bla, meer Ga ga ga!’. Waar ga jij voor? Ontdek het tijdens deze inspirerende workshop, waar je aan de slag gaat met verschillende maatschappelijke uitdagingen. 

Programma
Aanvang:     15.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Einde:           18.00 uur met aansluitend netwerkborrel

14.45 uur Ontvangst
15.00 uur Welkomstwoord
15.15 uur Gastspreker – Lonneke van Dasler
16.00 uur Energizer fysio
16.15 uur Pauze
16.30 uur Workshops
18.00 uur Afsluiting en borrel

Over het InsurTalent Network
Het InsurTalent Network is een samenwerkingsverband van jongerenverenigingen in de verzekeringssector tot 35 jaar. Het netwerk brengt young professionals samen, biedt ondersteuning in hun ontwikkeling en creëert ruimte voor het uitwisselen van ideeën. Het InsurTalent Network organiseert regelmatig evenementen om deze ambities waar te maken en het gevoel van verbondenheid te versterken. Aangesloten zijn Nationale-Nederlandena.s.rAchmeaOnderlinge ’s GravenhageUnivé centraal en dichtbijAllianzTVMAegon en het Verbond van Verzekeraars.

Kosten
Voor alle young professionals zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Vervoer
De locatie in Apeldoorn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Mocht je met de auto komen, laat dit dan even weten via insuranceacademy@verzekeraars.nl.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Anouk van Klaveren. Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).