Skip to Content

Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht: nu 3D

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht: nu 3D

Weer wat nieuws in het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten. Waarom? Dat vertellen wij je graag in dit webinar.  In ongeveer een half uur praten enkele leden van de Werkgroep Risicobeheersing Volmacht (Verbond-NVGA) je bij over wat er veranderd is, maar ook wat er nog gaat veranderen in 2025.

Zo zijn onder andere de procedures verzet naar losse taken zodat je die niet meer vier keer per jaar hoeft aan te leveren. Maar ook wetgeving als DORA, en de nieuwe Good Practice Informatiebeveiliging van de DNB zijn bijna verwerkt in het Werkprogramma (Volmachtplein.nl) voor 2025. Maar het meest ingrijpende is wel - en daar zullen we even een gewenningsperiode voor nodig hebben -  dat alle taken een nieuw nummer en opbouw krijgen. Goed nieuws: er zijn ook een paar taken bij de gevolmachtigde komen te vervallen. Benieuwd waarom en welke? Kijk dan zeker naar dit webinar dat samen door het Verbond en de NVGA wordt georganiseerd.
Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m maandag 4 maart a.s., 12.00 uur.

Bestemd voor
Dit webinar staat open voor zowel leden van het Verbond van Verzekeraars als voor andere geïnteresseerden.
Deelname is vooral interessant voor volmachtmanagers, volmacht beheerders en eenieder die zich voor de volmachtmarkt met audit en het Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht bezig houdt.

Sprekers
Hanneke Schreuder, Nationale Nederlanden
Alwien Geerts, Agevo
Jeroen Ferwerda, Achmea
Diesmer Mijnheer, Cumela
Peter Vogelsang, Verbond van Verzekeraars

Programma
Aanvang:     15.30 uur
Einde:          ca. 16.00 uur (eventueel met uitloop tot 16.30 uur)

  • Opening
  • Wijzigingen en 3D in het Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht
  • Q&A-sessie: beantwoording door de sprekers van de via de chat gestelde vragen
  • Afsluiting

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Dit webinar valt onder het lidmaatschap. Weet je niet zeker over jouw organisatie lid is van het Verbond van Verzekeraars check dan de ledenlijst.
Ook voor leden van de NVGA zijn er geen kosten aan deelname verbonden.

Voor medewerkers die aangesloten zijn bij Adfiz bedragen de deelnamekosten € 59,- (excl. btw)
Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten € 82,50 (excl. btw)
Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV

  • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

PA-certificaat
Na dit webinar ben je weer up to date m.b.t. de ontwikkelingen in het Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht.
Dit webinar draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema.
Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA).

PE-punten
Met het bewijs van deelname (PA-certificaat) kan je op de website van het NIVRE (onder Permanente Educatie) zien of aan dit webinar PE-punten zijn toegekend.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Peter Vogelsang. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Hoe kun je deelnemen aan dit webinar?
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar. Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je de link om deel te kunnen nemen. Na registratie bij OnlineSeminar voor de webinars van het Verbond, kun je voor toekomstige Verbondswebinars van dat account gebruik maken en hoef je je niet opnieuw te registreren.
Kun je op het moment van het webinar niet kijken? Geen probleem! Het webinar is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).