Skip to Content

Zicht op zelfregulering: Gedragscode verwerking persoonsgegevens en Protocol verzekeringskeuringen

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Zicht op zelfregulering: Gedragscode verwerking persoonsgegevens en Protocol verzekeringskeuringen

Binnenkort start de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) met het toetsen van de Gedragscode verwerking persoonsgegevens en het Protocol verzekeringskeuringen. In dit webinar krijg je inzicht in de wijze waarop de Stv deze toetsingen zal gaan uitvoeren en hoe je je hierop kunt voorbereiden.
Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m maandag 15 april a.s., 12.00 uur.

Bestemd voor
Deelname is exclusief voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij het Verbond van Verzekeraars.
Deelname is vooral interessant voor coördinatoren zelfregulering, privacyjuristen en medewerkers die met medische acceptatie te maken hebben.

Sprekers
Ron van Kesteren - directeur Stichting toetsing verzekeraars
Patricia Swienink - beleidsadviseur bij het Verbond van Verzekeraars en host van dit webinar

Programma
Aanvang:     15.00 uur
Duur:           ca. 1 uur

  • Opening
  • Ron van Kesteren neemt de aanpak van de beide toetsingen door. Er is ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen.
  • Afsluiting

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Dit webinar valt onder het lidmaatschap. Weet je niet zeker over jouw organisatie lid is van het Verbond van Verzekeraars check dan de ledenlijst.

PA-certificaat
Na dit webinar weet je …
- hoe de toetsingen van de Gedragscode verwerking persoonsgegevens en het Protocol verzekeringskeuringen in z'n werk gaan
- hoe je je goed op deze toetsingen kunt voorbereiden.

Dit webinar draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema.
Na afloop ontvang je een bewijs van deelname (PA-certificaat), mits je het hele webinar hebt gevolgd.
Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA).

PE-punten (optioneel)
Met het bewijs van deelname (PA-certificaat) kan je op de website van het NIVRE (onder Permanente Educatie) zien of aan dit webinar PE-punten zijn toegekend.

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Patricia Swienink. Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Hoe kun je deelnemen aan dit webinar?
Dit webinar organiseren wij via OnlineSeminar. Voor deelname moet je éénmalig een account aanmaken bij OnlineSeminar Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je de link om deel te kunnen nemen. Na registratie bij OnlineSeminar voor de webinars van het Verbond, kun je voor toekomstige Verbondswebinars van dat account gebruik maken en hoef je je niet opnieuw te registreren.
Kun je op het moment van het webinar niet kijken? Geen probleem! Het webinar is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld. 

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).