Skip to Content

ACIS symposia (UvA)

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Het Verbond van Verzekeraars werkt nauw samen met de Universiteit van Amsterdam (UvA) om relevante wetenschappelijke kennis en onderwijs te ontwikkelen voor de verzekeringssector. Deze kennis delen we vervolgens met onze leden en andere geïnteresseerden via bijvoorbeeld de symposia van het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS), onderdeel van de UvA.

ACIS organiseert elk jaar verschillende interessante symposia over belangrijke onderwerpen voor de verzekeringsbranche. Hierin koppelen zij de wetenschap aan belangrijke ontwikkelingen in de branche. Voor leden van het Verbond zijn deze symposia veelal gratis te volgen.

Aankomende ACIS Symposia
Wil je weten welke symposia dit jaar nog worden georganiseerd? Klik dan hier. (Je wordt doorgestuurd naar de website van ACIS.)

Meer informatie over ACIS
Wil je meer weten over het Amsterdam Centre for Insurance Studies, klik dan hier(Je wordt doorgestuurd naar de website van ACIS.)

Archief van ACIS Symposia
ACIS biedt ook een overzicht van de symposia die reeds geweest zijn en biedt de presentaties op hun website aan. Wil je die inzien, klik dan hier. (Je wordt doorgestuurd naar de website van ACIS.)

Onze Partner

Heeft u vragen?

Wil je meer weten over deze opleidingen en trainingen? Ik beantwoord graag je vragen!