Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Preventiedag POV 2019.jpg

Preventiedag 2019

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat vandaag nieuw is, kan morgen al weer achterhaald zijn. Wat is het effect van technische ontwikkeling op preventie? De onderwerpen zonnepanelen, inbraakrisico en beveiliging staan op het programma. Meld je nu aan!

plaatje IMVO convenant.JPG.jpg

Evaluatiebijeenkomst IMVO-convenant Verzekeringssector

In 2018 tekenden het Verbond van Verzekeraars het IMVO-convenant Verzekeringssector. Met als doel om onze beleggingen te verduurzamen en maatschappelijk verantwoord uit te voeren. Tijd om een tussenstand op te maken. Hoe staat jouw maatschappij ervoor?

Blockchain (1).jpg

Bijeenkomst Geboeid door Blockchain!

Wat kun je allemaal met blockchain doen (en wat beter niet)? Wat zijn de toepassingen m.b.t. bestrijding fraude verzuimverzekeringen, schadevrije jaren en E-identity? Hoor de mening van blockchaincriticaster prof. Bart Jacobs en ga met specialisten in gesprek. Meld je nu aan!

Uitgelicht

Groei.png

Jaarevent 2020 - 5 maart 2020

Spraakmakende keynotes en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: in één dagdeel krijg je een overzicht van actuele kennis over groei. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Collegezaal 2 (groot).JPG

ACIS Symposium: De waarde van financieel advies - 13 december

Op vrijdag 13 December 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium: ‘De waarde van financieel advies’. Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam

Master A&V.jpg

Master A&V (EUR) - Symposium 3 december 2019

Op 3 december 2019 organiseert de master Aansprakelijkheid en Verzekering van de EUR het symposium “Licht op het zwartboek letselschade. En vooral: hoe verder?”.

Afgelopen activiteiten

Aflossingsvrije hypotheken.jpg

Bijeenkomst Aflossingsvrije Hypotheek

  • 8 november
  • Bijeenkomst
  • Vakkennis
Ship wheel (1).jpg

Training Duurzame inzetbaarheid: Kies je koers!

  • 4 november
  • Training
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter