Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2021-2

Het Verbond van Verzekeraars heeft samen met de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam) een unieke reeks van 6 colleges ontwikkeld waarin bedrijfsvoering van een verzekeraar uitvoerig aan bod komt.

Hamer op stapel dossiers.jpg

Webinar Rechtsbijstand

De jaarlijkse rechtsbijstandsmiddag is terug, maar wel in een nieuw jasje: digitaal én voor iedereen toegankelijk! Met het thema ‘toegang tot het recht’ nemen wij je mee in de actuele ontwikkelingen in de sector, de stelselherziening rechtsbijstand en de rol van de Geschillencommissie. Kortom: een gevarieerd programma dat is toegesneden op de laatste ontwikkelingen in de rechtsbijstandsbranche.

natte platte daken.1000.jpg

Gevaren en gevolgen van wateraccumulatie

Nederland kent meer extreme regenbuien, waarbij in een korte periode veel neerslag valt. Welke preventiemaatregelen kunnen worden getroffen voor gebouwen met platte daken? In deel 1 van een drieluik nemen wij je mee in de gevaren en gevolgen van wateraccumulatie.

ilovemyjob.jpg

Werkdruktemeter - de gebruikerssessie

Met de Werkdruktemeter kan je aan de slag met werkdruk en werkplezier. We laten je zien hoe je de Werkdruktemeter in jouw organisatie kan gebruiken, welke vragen er in de Werkdruktemeter zitten en wat voor feedback de gebruikers krijgen. Ook het privacy-aspect komt aan bod en natuurlijk handige tips & tricks bij het gebruik.