Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 2200284515

Actuariaat van 1.0 naar 2.0: de (noodzakelijke) transformatie

De rol van de actuaris staat onder druk. Talloze ontwikkelingen vereisen verandering. Hoe kun je als verzekeraar deze veranderingen het hoofd bieden via actuariële transformatie en digitalisering? Hoe maak je als actuaris optimaal gebruik van nieuwe technologieën? Welke voordelen zijn er aan transformatie verbonden? Verbondspartner KPMG geeft antwoord op deze vragen.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives en commissarissen Module 2 - online

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur of toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Shutterstock 2293353847 (1)

Duurzaamheid & risicomanagement in de verzekeringssector

Het Verbond organiseert i.s.m. zijn partner Sprenkels een netwerkbijeenkomst over ‘duurzaamheid en risicomanagement’. Deze bijeenkomst is bedoeld om praktische inzichten te bieden en je te helpen bij het identificeren en integreren van duurzaamheidsrisico's. Na de bijeenkomst ben je in staat om zelf met deze risico’s aan de slag te gaan.

JIP 2022 Kick Off 7420

Impact Event JIP 2023

De 31 JIP-deelnemers van 19 verschillende verzekeringsmaatschappijen volgden in de afgelopen vier maanden een intensief innovatieprogramma. Tijdens het interactieve Impact Event op donderdagmiddag 7 december pitchen zes teams hun innovatie (product of dienst) aan de sector en jij kunt daarbij zijn!