Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 2150811787

Zicht op zelfregulering: Gedragscode verwerking persoonsgegevens en Protocol verzekeringskeuringen

Zorg dat ook jij goed voorbereid bent op de komende toetsingen door de Stv? In dit webinar krijg je inzicht in de manier waarop Stv binnenkort de Gedragscode verwerking persoonsgegevens én het Protocol verzekeringskeuringen gaat toetsen.

Shutterstock 1917409868

Masterclass recruitment marketing

Vergroot je skills om jouw vacature online vindbaar en bereik de juiste potentiële kandidaten. In deze online workshop van het Verbond i.s.m. Recruitment Marketeers vertellen we je hoe je via marketing recruitment campagnes net dat extra zetje geeft richting de ideale kandidaat!

Leiderschap Shutterstock 2270526717

Masterclass duurzame inzetbaarheid (2): Hoe motiveer je jouw medewerkers?

De ontwikkeling van jouw medewerkers is noodzakelijk. Voor henzelf en voor de organisatie. Om duurzaam inzetbaar te blijven is het nemen van regie en leiderschap essentieel om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Voor organisaties is het belangrijk om vitale en bevlogen medewerkers te ontwikkelen. Meld je aan voor de 2e masterclass duurzame inzetbaarheid.

Kasteel Nyenrode

Online belevingssessie | Executive Insurance Program

Het Executive Insurance Program is een intensief jaarprogramma van Nyenrode en het Verbond voor (aankomend) bestuurders, beleidsbepalers en senior managers in de verzekeringssector. Wil je weten of dit programma past bij jouw ambitie en carrière? Volg de online belevingssessie op dinsdag 23 april van 16.30 tot 17.30 uur. Programmamanager Ronald Heijn gaat dan uitgebreid in gesprek met oud-deelneemster Dorothé Beernink en lid raad van advies van dit programma prof. mr. Herman Kappelle. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen.