Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Afbeelding Training AOV 3 Kader Titel

Training Actualiteiten claimbehandeling AOV uit ethisch perspectief

Als acceptant, claimbehandelaar of medisch adviseur moet je jouw keuzes juridisch en ethisch kunnen beargumenteren. Niet eenvoudig, zeker niet als het om ethiek gaat. We praten je bij over actuele ontwikkelingen. Ook plaats je jouw werk in ethisch perspectief, sta je stil bij de impact van jouw eigen waarden en normen én zoom je in op het 3-fasenmodel voor morele besluitvorming.

Sustainability LR Shutterstock 429370321

Sustainable Impact Program (Nyenrode)

Verzekeraars spelen met hun producten en belegd vermogen een grote rol in de transformatie van een niet houdbare, lineaire economie naar een duurzame, circulaire economie. Wat doen verzekeraars nu al, hoe kunnen zij deze transformatie versnellen en hoe kan jij hier als verzekeringsprofessional aan bijdragen? Tijdens het Sustainable Impact Program ga je met deze vragen aan de slag.

Opleiding Kifid Foto

College 3 Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Om de verzekeringssector te helpen met duiding bij belangrijke of bijzondere uitspraken, organiseren het Verbond en Hart Advocaten in 2024 een reeks van drie colleges waarin de meest impactvolle schade gerelateerde uitspraken worden geduid.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 4 'Digitale transformatie en open insurance'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.