Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Nyenrode.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module ‘Beheerste en Integere Bedrijfsvoering’ voor toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

volmachtketen.jpg

Livestream - Volmachtmarkt in beweging

Livestream - Volmachtmarkt in beweging Zorg dat je op de hoogte bent! In één uur praten we je bij over de laatste ontwikkelingen bin-nen de volmachtmarkt. Inclusief een presentatie door Tacstone over ‘Robotic Process Automation’ (presentatie). Voor leden van het Verbond en NVGA én overige geïnteresseerden.

Energie en klimaat wereldbol (600x250).jpg

Webinar: Aan de slag met thematisch IMVO-beleggingsbeleid!

De komende tijd organiseert het IMVO-convenant Verzekeringssector vijf aparte webinars over de vijf beleggingsraamwerken voor thematisch beleggingsbeleid. Het eerste in deze reeks gaat over Klimaatverandering en Energietransitie.

vrouw fin kwetsbaarheid (600x250).jpg

Livestream Financiële kwetsbaarheid: verzekeraars in actie!

Veel mensen in Nederland hebben financiële zorgen, zeker door de coronacrisis. Verzekeraars kunnen hun klanten helpen! Maar hoe dan? Aan de hand van twee onderzoeken en ervaringen van verzekeraars krijg je praktische tips en handvatten om als verzekeraar zelf aan de slag te gaan. Meld je nu aan! Voor leden en overige geïnteresseerden.