Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Data Shutterstock 2271536861

Datamiddag 2023: van PET tot Haring

Tijdens de 2e Datamiddag bij het Verbond van Verzekeraars op 5 oktober staan we niet alleen stil bij de razendsnelle ontwikkeling van Privacy Enhancing Techniques en soortgelijke toepassingen. We zetten ook de mogelijkheden op een rij om AI-systemen te ontwikkelen. Systemen die niet alleen voldoen aan de wet, ethische normen en uitlegbaar zijn, maar bovendien helpen om fraude op te sporen.

Shutterstock 1405194650

InsurTalent Network - Join the AI Revolution: A Young Professional’s guide

Artificial Intelligence biedt verzekeraars grote kansen. Om hun processen te optimaliseren én om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Deze bijeenkomst – speciaal voor de jongeren in onze sector – gaat over deze kansen. Maar heeft ook oog voor risico’s, ethische aspecten en lessons learned. Meld je nu aan!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 2 'Innovatief leiderschap, governance en inclusiviteit'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur of senior manager in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Kasteel Nyenrode

Online belevingssessie Executive Insurance Program

Het Executive Insurance Program is een intensief jaarprogramma van Nyenrode en het Verbond voor (aankomend) bestuurders, beleidsbepalers en senior managers in de verzekeringssector. Wil je weten of dit programma past bij jouw ambitie en carrière? Volg de online belevingssessie op maandag 30 oktober van 16.30 tot 17.30 uur. Programmamanager Alexander de Bruin gaat dan uitgebreid in gesprek met een hoogleraar en een deelnemer. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen.