Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
schade aan personenauto's (600x250).jpg

Livestream: Informatie-uitwisseling WA direct voor volmachten

Op 1 juni 2021 willen verzekeraars een directe verzekering invoeren voor ongevallen met materiële schade tussen personenauto’s. Deze sessie gaat onder meer over de implementatie, het clearinghuis en de bedrijfsregeling voor directe verzekeringen en richt zich specifiek op volmachten. Meld je nu aan!

oplopend geldbedrag (600x250).jpg

Flitswebinar: ZZP en pensioen? Dit kun je doen!

Als zzp’er ben je verantwoordelijk voor je eigen pensioen. Maar hoe pak je dat precies aan? Hoeveel zet je opzij, waar zet je het neer en wat zijn de belastingregels? Krijg het antwoord op al je vragen tijdens het webinar ‘Zzp en pensioen: dit kun je doen’. Oskar Barendse, Financieel planner bij Knab, laat tijdens dit flitswebinar zien wat je opties zijn om je pensioen goed te regelen.

Pensioen 2 shutterstock 600x250.jpg

Save the date - ‘In it to win it’: wat kunnen we leren van de Amerikaanse verkiezingsstrijd?

Welke communicatie werkt om mensen in beweging te krijgen? En wat kan de pensioensector leren van de Amerikaanse verkiezingsstrijd? In deze online sessie op 5 november met als thema ‘In it to win it’ nemen we je mee in de geheimen van deelnemersactivatie en kijken we van buiten naar binnen.

ethisch kader en data met hart (600x250).jpg

Livestream Ethisch Kader Datatoepassingen: datakwaliteit en datagovernance

Vanaf 1 januari 2021 geldt het ethisch kader datatoepassingen als zelfregulering voor alle leden van het Verbond. Het kader stelt onder andere dat verzekeraars zorgen voor adequate datakwaliteit en dat zij de datagovernance borgen. Wat betekent dat en hoe kom je tot een adequate datakwaliteit? In dit webinar hoor je er alles over van KPMG en VGZ.