Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Duurzaam Beleggen 2 Shutterstock 2081393548

Save the date - 10e Klimaatwerkconferentie

Het Verbond organiseert de 10e Klimaatwerkconferentie waarbij aandacht wordt besteed aan reductie van CO2-footprint van de balans én de vraag of vervuilende activiteiten nog wel te verzekeren zijn. Natuurlijk kijken we tijdens dit event ook naar de laatste inzichten op het gebied van verzekeren van veranderend en extreem weer.

Online Education Collegereeks AP 2023

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 5

Alweer het vijfde en laatste college in deze reeks van het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars. Chris van Dijk bespreekt de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade en de belangrijkste uitspraken worden toegelicht met extra aandacht voor een actueel thema of nieuwe ontwikkeling.

Kifid 600X300

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector - College 4

In deze collegereeks bespreken Frank ’t Hart en Christian Wulf (Hart advocaten) per kwartaal vijf tot zes belangrijke Kifid-uitspraken die relevant zijn voor verzekeraars. Deze uitspraken kunnen opmerkelijk zijn, een brede reikwijdte kennen of om een andere reden een toelichting nodig hebben. Per uitspraak geven zij een korte weergave van de klacht en de beoordeling door de Kifid-geschillencommissie. Vervolgens krijg je praktijkgerichte do’s en don’ts om de impact op beleid en processen te bepalen.