Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Overstroming (600x250).jpg

Livestream Overstroming

Het Verbond van Verzekeraars organiseert dit jaar een serie livestreams rondom het thema klimaatverandering en de impact op schadeverzekeringen. Ditmaal gaan we in op overstroming.

Nyenrode.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module ‘Beheerste en Integere Bedrijfsvoering’ voor bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

duurzaambeleggen3.jpg (1)

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant?

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant? Een belangrijke vraag, want alle leden van het Verbond van Verzekeraars en Zorgverzekeraars Nederland moeten voldoen aan de eisen die het IMVO-convenant stelt. In het eerste webinar van deze serie komt het integreren van maatschappelijk verantwoord ondernemen in beleid & managementsystemen’ aan bod (stap 1). Onze kennispartner Sprenkels en Verschuren biedt je praktische hulp via een voorbeeld MVO-beleid.

communicatie klanten (600x250).jpg

Livestream Effectieve communicatie bij betalingsachterstanden

In het webinar op 28 oktober hebben we laten zien dat verzekeraars hun klanten kunnen helpen bij hun schulden. Maar hoe kun je je klanten het beste benaderen en op welke manier kan je je klant motiveren? Hoe zorg je er daarbij voor dat de klantrelatie in stand blijft? Kortom, welke communicatie is effectief?