Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Veilig verkeer.2000.jpg

Livestream Nederlands Bureau en de ontwikkelingen in Europa

Het Nederlands Bureau is de spin in het web voor de regeling van grensoverschrijdend wegverkeer. Graag nemen wij je mee in een aantal recente en spannende ontwikkelingen zoals de Brexit, EU-Privacy-regelgeving en mogelijk nieuw toetredende landen. Welke knelpunten zijn er in de praktijk en op welke manier proberen wij dat op te lossen? Wat staat er te gebeuren met de papieren groene kaart?

Duurzame inzetbaarheid stenen in harmonie.2000.jpg

Duurzame inzetbaarheid (2)

De Sociale Agenda ‘Samen op weg naar brede inzetbaarheid’ geeft richting aan relevante actuele thema’s voor de sector. In een reeks van drie online sessies komen relevante thema’s van de Sociale Agenda aan bod. In deel 2 delen Implicit en Univé inzichten op de pilot Duurzame Inzetbaarheid waaraan Univé heeft deelgenomen.

schulden groot.jpg

Alles wat je wil weten over het Protocol bij betalingsachterstanden

Klanten die een schuldsaneringstraject succesvol hebben afgerond, kunnen zich weer met een ‘schone lei’ verzekeren. Dankzij een uitgebreid pakket aan maatregelen kunnen verzekeraars zo hun klanten nog beter bijstaan. De NVVK geeft een toelichting op de afspraken tussen verzekeraars en schuldhulpverleners en een verzekeraar laat zien hoe zij omgaan met klanten met een premieachterstand.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.