Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Whats New Houten Blokken Shutterstock 2170613711

Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht: nu 3D

Het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten: nieuwe ontwikkelingen. Dit webinar gaat over wat er veranderd is én wat er volgend jaar gaat veranderen. O.a. DORA, Good Practice Informatiebeveiliging DNB en nieuwe nummering en opbouw taken passeren de revue.

Kifid 600X300

College 1 Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

In het eerste college behandelen Frank ’t Hart en Christian Wulf (Hart Advocaten) 6 onderwerpen waaronder: bewijslastverdeling als schade niet vastgesteld kan worden; schending mededelingsplicht en consequenties bij afsluiten verzekering op naam van een partner; schade als een claimbehandeling onnodig lang duurt.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 3 'IMVO convenant en ESG'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Shutterstock 1248019606

Rechtsbijstand: Actualiteiten, veranderend klantgedrag en impact AI op de rechtshulp

Actualiteiten Rechtsbijstand en belangrijke thema’s voor de rechtshulppraktijk staan centraal in dit webinar. Naast de actualiteiten, aandacht voor 2 voor de rechtshulp relevante thema’s: Veranderend klantgedrag en Artificial Intelligence.