Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_268710386 (1).jpg

Finale Jongeren en Innovatie Programma 2020

Welk team van jonge verzekeringstalenten heeft het meest innovatieve idee voor de klant en wint het Jongeren en Innovatie Programma 2020? Laat je inspireren door de deelnemers en keynote Peter Heshof, praat mee en leg contacten met andere geïnteresseerden.

shutterstock_365048603.jpg

1-daagse PE-cursus voor beleidsbepalers van onderlinge / coöperatieve verzekeraars

Ook in 2020 verzorgt de POV weer een 1-daagse PE-cursus. Daarin komt dit keer aan de orde: Wft-actualiteiten, IT (recente ontwikkelingen, eisen aan bestuur / commissarissen), privacyregels, DNB-toezicht (proportionaliteit). De cursus wordt 3 keer in Bunnik gegeven.

volmachtketen (600x250).jpg

Ontwikkelingen in de volmachtketen, 6 april 2020

De laatste stand van zaken en relevante ontwikkelingen op het gebied van volmachten komen in één ochtend voorbij. O.a. Uniforme Inrichting Volmachtketen, Datakwaliteit, Risicobeheer-sing Volmachten, VSV en meer passeren de revue. Álle volmachtgevende verzekeraars zijn welkom.

Crypto coin shutterstock_600x250.jpg

Bijeenkomst Kryptonite of Crypto Nightmare?

Op 7 april a.s. bieden wij je de kans om wijzer te worden in de wondere wereld van de crypto currencies. Wat zijn het? Wat zijn de verschillen? Wat is hun impact? Laat je inlichten over de verschillende munten en ga in gesprek met DNB, andere experts én elkaar.