Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Data Netwerk HR Shutterstock 608607020

Dubbele Claim Detector: innovatie in fraudeaanpak

Een nieuwe manier van informatie delen! Onmisbaar bij risicobeoordeling en fraudebestrijding. Twee verzekeraars delen hun ervaringen met secure MPC, de veilige manier van informatiedelen. Verbondspartner Ekelmans Advocaten licht de AVG-aspecten van deze methode toe. Exclusief voor leden van het Verbond.

Duurzame Auto Shutterstock 1095424064

Schademiddag 2023

Na het grote succes van vorig jaar organiseert het Verbond van Verzekeraars in 2023 opnieuw een Schademiddag, hét netwerkevent voor de schadebranche! Wij praten je bij over de belangrijkste ontwikkelingen en actualiteiten in de schademarkt.

Rat Electriciteitskabel

Ongewenste gasten – schade door knaagdieren voorkomen

Knaagdieren kunnen veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld bij allerlei soorten bedrijven. Hoe kunnen we met dit risico omgaan? Welke wet- en regelgeving is er op dit terrein? Welke uitdagingen zijn er bij de bestrijding? Tijdens dit webinar geven deskundigen antwoord op deze vragen.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.