Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Medisch_LR_shutterstock_653538934.jpg

Volledig automatisch medisch advies

Medisch advies automatiseren is nog niet zo eenvoudig. Het gaat immers om medische en dus vertrouwelijke data én om de gezondheid van de verzekerde. Wat zijn de gevolgen voor de klantbeleving, de verzekerbaarheid, de gelijke behandeling, de klant met het afwijkende risicoprofiel? De sprekers in dit webinar hebben hier ervaring mee.

Smart_City_LR_shutterstock_520499128.jpg

Smartreeks deel 3: Hyper personalisatie

Hoe verzekeren we onze samenleving van een makkelijker, veiliger, gelukkiger en meer verbonden leven? Vooral nu mensen in een omgeving verbonden met het internet wonen en werken. Welke manieren van datadelen bestaan er en wat kunnen verzekeraars doen binnen de grenzen van de AVG? In de Smart Cities serie hebben wij dit keer vier tafelgenoten, met elk een eigen perspectief op slim leven en werken.

boeken op plank.1600.jpg

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2021

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt in 2021 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In deze reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

Begrijpelijkheid In Communicatie.2000

Het is tijd voor begrijpelijkheid

Wat is de balans tussen begrijpelijk, helder formuleren en een oplossingsgerichte houding in de communicatie met klanten die een betalingsachterstand hebben? Door inzichten vanuit de wetenschap en de praktijk geven wij je tips, waardoor de financiële problemen van deze groep niet groter worden. En wij presenteren het communicatieformat om het proces bij wanbetaling duidelijk toe te lichten aan jouw klant.