Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 589879046

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 4

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt ook in 2024 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken van de voorgaande 2 á 3 maanden toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk dat er in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 4 'Digitale transformatie en open insurance'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 4 'Digitale transformatie en open insurance'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.