Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Online Education Collegereeks AP 2023

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 4

Het vierde college in deze reeks van het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars. Onder leiding van Chris van Dijk komt de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod en de belangrijkste uitspraken worden toegelicht met extra aandacht voor een actueel thema of nieuwe ontwikkeling.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2023

Op 13 september 2023 start de derde collegereeks in de online uitvoering. Welke risico's staan er op de balans van een verzekeringsmaatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld in zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer.

Kifid 600X300

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector - College 3

In deze collegereeks bespreken Frank ’t Hart en Christian Wulf (Hart advocaten) per kwartaal vijf tot zes belangrijke Kifid-uitspraken die relevant zijn voor verzekeraars. Deze uitspraken kunnen opmerkelijk zijn, een brede reikwijdte kennen of om een andere reden een toelichting nodig hebben. Per uitspraak geven zij een korte weergave van de klacht en de beoordeling door de Kifid-geschillencommissie. Vervolgens krijg je praktijkgerichte do’s en don’ts om de impact op beleid en processen te bepalen.

Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

Course Basis Verzekeringsrecht 2023 (UvA - Eggens Instituut)

De populaire 3-daagse course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en het UvA-Eggens Instituut is dit jaar online in 2 reeksen te volgen. Het programma is voor verzekeringsprofessionals en geeft een brede introductie van de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Check de website en schrijf je in!