Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 589879046

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 4

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt ook in 2024 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken van de voorgaande 2 á 3 maanden toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk dat er in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2024-3 online

Op 11 september 2024 starten we weer met een nieuwe collegereeks in de online uitvoering! Wil jij ook weten welke risico's een verzekeraar loopt, hoe die worden ingeschat en hoe de directie daarnaar kijkt? Hoe beïnvloedt gedragseconomie en duurzaamheid de strategie van een verzekeraar? Met welke actuariële aspecten houdt een verzekeraar rekening? Kortom hoe werkt een verzekeraar echt? In 6 colleges leert René Doff je wat er komt kijken bij de bedrijfsvoering van een verzekeraar en word je een betere gesprekspartner op managementniveau.

_MG_2457.JPG

Executive Insurance Program (Nyenrode) - Start 16 september 2024

Hoe kun je als (aankomend) bestuurder of beleidsbepaler een goede balans waarborgen tussen strategisch verandervermogen en operationele beheersbaarheid? Want net als in iedere andere sector verandert de wereld van verzekeraars in rap tempo en zijn er complexe, strategische uitdagingen. Samen met Nyenrode Business Universiteit hebben wij deze hoogwaardige leergang voor executive professionals in de verzekeringssector ontwikkeld.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 4 'Digitale transformatie en open insurance'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.