Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Shutterstock 1931518334

Jaarevent - Internationale veerkracht: hoe dan?

Wat doen de internationale verzekeraars om de veerkracht te vergroten van klanten, de samenleving en zichzelf? Wat kan Nederland daarvan leren? Daarover gaat het 1e webinar tijdens ons Jaarevent ‘Veerkracht door verbinding’. Aanmelden kan nu!

Nederland Crisis

Jaarevent - Hoe komt Nederland veerkrachtig uit de crisis?

Ingrid Thijssen (VNO-NCW), Jan van Zanen (Den Haag) en Tuur Elzinga (FNV) schuiven tijdens dit webinar aan aan de ‘Haagse Tafel’. Wat is er nodig om veerkrachtig uit de crisis te komen, nu en in de toekomst en welke rol kunnen en moeten verzekeraars spelen? Meld je nu aan!

Businessowner LR Shutterstock 1810204696

Jaarevent - ‘Hoe vergroten we de (financiële) weerbaarheid van zelfstandigen?

De financiële veerkracht van zzp'ers en kleine ondernemers: in een rondetafelgesprek met tafelgasten uit de ZZP organisaties, verzekeraars en pensioensector gaan we dieper in op de gewenste financiële bescherming voor zelfstandigen met daarbij ook de vraag waar zelfstandigen zelf blij van worden. Meld je nu aan voor dit gratis webinar!

Jaarevent Algoritme

Jaarevent - Big data challenge: Hoe audit je een algoritme?

Dit webinar gaat het over algortimes en hoe je die audit. Hoe helpt AI-technologie om schadeafhandelingen te verbeteren? Hoe dragen audits bij aan de betrouwbaarheid ervan? Met onder andere prof. Sander Klous en experts van KPMG.