Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
volmachtketen.jpg

Livestream - Volmachtmarkt in beweging

Livestream - Volmachtmarkt in beweging Zorg dat je op de hoogte bent! In één uur praten we je bij over de laatste ontwikkelingen bin-nen de volmachtmarkt. Inclusief een presentatie door Tacstone over ‘Robotic Process Automation’ (presentatie). Voor leden van het Verbond en NVGA én overige geïnteresseerden.

vrouw fin kwetsbaarheid (600x250).jpg

Livestream Financiële kwetsbaarheid: verzekeraars in actie!

Veel mensen in Nederland hebben financiële zorgen, zeker door de coronacrisis. Verzekeraars kunnen hun klanten helpen! Maar hoe dan? Aan de hand van twee onderzoeken en ervaringen van verzekeraars krijg je praktische tips en handvatten om als verzekeraar zelf aan de slag te gaan. Meld je nu aan! Voor leden en overige geïnteresseerden.

schade aan personenauto's (600x250).jpg

Livestream: Informatie-uitwisseling WA direct voor volmachten

Op 1 juni 2021 willen verzekeraars een directe verzekering invoeren voor ongevallen met materiële schade tussen personenauto’s. Deze sessie gaat onder meer over de implementatie, het clearinghuis en de bedrijfsregeling voor directe verzekeringen en richt zich specifiek op volmachten. Meld je nu aan!

klantgedrevenheid duimen op (600x250).jpg

Livestream De kracht van Klantgedrevenheid - 5 jaar VerzekeraarsInBeeld

Hoe zorg je er als organisatie voor dat je verwachtingen van klanten overtreft? In deze livestream delen we wetenschappelijke inzichten, tips & tricks, gaan we in gesprek over de kracht van klantgedrevenheid en presenteren we de laatste resultaten van VerzekeraarsInBeeld!