Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Begrijpelijk Communiceren Shutterstock 1312370282

Waarom moeilijk doen? Als het ook makkelijk kan!

Communiceer je als verzekeraar wel begrijpelijk genoeg? Voor bijvoorbeeld de ruim 1 miljoen mensen in Nederland met een licht verstandelijke beperking. Grote kans dat zij zich ook onder jouw klanten bevinden. Want zij hebben ook een woning, gaan op vakantie en rijden op een e-bike. In deze workshop gaan we actief aan de slag met het vereenvoudigen van moeilijke (verzekerings)taal.

Duimpjes 730530256

Duurzaam ondernemen doe je zo

Ben jij een young professional, werk je in de financiële dienstverlening en wil je weten hoe verzekeraars omgaan met verduurzaming? Dan is deze bijeenkomst van het InsurTalent Network iets voor jou! Onder leiding van Hajar Yagkoubi kom je te weten hoe verzekeraar a.s.r. duurzaam onderneemt.

Verenigingsdag 2022 0516

Verenigingsdag 2023

In 2021 hebben we met elkaar de nieuwe koers van de sector vastgesteld, wat heeft geleid tot het MLT Nieuwe wegen dat loopt van 2022 tot en met 2024. Dit jaar zijn we halverwege de uitvoering van onze voornemens. Een goed moment om terug maar vooral ook vooruit te blikken met elkaar.

Duurzaam Beleggen 2 Shutterstock 2081393548

Save the date - 10e Klimaatwerkconferentie

Het Verbond organiseert de 10e Klimaatwerkconferentie waarbij aandacht wordt besteed aan reductie van CO2-footprint van de balans én de vraag of vervuilende activiteiten nog wel te verzekeren zijn. Natuurlijk kijken we tijdens dit event ook naar de laatste inzichten op het gebied van verzekeren van veranderend en extreem weer.