Activiteitenoverzicht

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Toetsenbord privacytoets (klein).jpg

Themabijeenkomst AVG - Wat iedere FG moet weten!

Op 8 mei organiseert het Verbond van Verzekeraars de AVG themabijeenkomst ‘Wat iedere FG moet weten!’. Wat is de rol van een Functionaris Gegevensbescherming (FG)? Hoe positioneer je de FG? Hoe waarborg je onafhankelijkheid van een FG? Kom in één middag alles over deze rol te weten!

Collegezaal 2 (groot).JPG

ACIS Symposium: Uitbesteding door verzekeraars en pensioenfondsen

Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium: ‘Uitbesteding door verzekeraars en pensioenfondsen’. Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam

shutterstock_378433945.jpg

Marktbijeenkomst Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm

Op woensdag 29 mei organiseert het Verbond i.s.m. het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) en de Branchegroep Verzekeringsmaatschappijen (BGVM) van de Nederlandse Beroeps-organisatie van Accountants (NBA) de marktbijeenkomst ‘Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm’.

nyenrode.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module ‘Governance in een snel veranderende wereld’ voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Cookies

{cookieText}