Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Goed idee - duurzame inzetbaarheid.1000.jpg

Livestream Iedereen is duurzaam inzetbaar

We zien veel mensen worstelen om in deze dynamiek overeind te blijven. En als je het nu redt, hoe zorg je er dan voor dat je ook in de toekomst duurzaam inzetbaar bent? Naast de wens om iets te kunnen, heb je ook de vaardigheid nodig om dit te realiseren, ook wel ‘will’ en ‘skill’. Samen zoeken we naar duurzame oplossingen. Je eigen persoonlijke inzetbaarheid is een actueel en continu thema!

Directe schadeafhandeling shutterstock_144026356.jpg

Directe Schadeafhandeling voor volmachten

In juli 2021 starten verzekeraars met een Directe Schadeafhandeling, het afhandelen van de materiële schade aan particuliere personenauto’s van hun eigen WA-verzekerde klanten. Om verzekeraars te helpen met de implementatie is een toolkit gemaakt. De ontwikkeling van Directe Schadeafhandeling kan je volgen via een dashboard. Met een toelichting op deze middelen en op de aan te leveren data kan je aan de slag. Voor leden van het Verbond van Verzekeraars en NVGA.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

boeken op plank.1600.jpg

Collegereeks Actualiteiten Personenschade

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt in 2021 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In deze reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.