Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

Course Basis Verzekeringsrecht 2023 (UvA - Eggens Instituut)

De populaire 3-daagse course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en het UvA-Eggens Instituut is dit jaar online in 2 reeksen te volgen. Het programma is voor verzekeringsprofessionals en geeft een brede introductie van de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Check de website en schrijf je in!

Solvency

Solvency II - Grip op veranderende risico’s en wetgeving vanuit een stabiele balans: hoe dan?

Onzekere tijden zijn van invloed op de manier waarop wij naar materiële risico’s moeten kijken. Welke alternatieven zijn hiervoor? En wat is de invloed van de ‘2020 review’ van de Solvency II wetgeving? De Solvency-experts van adviesbureau Milliman vertellen je er alles over.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 2 'Innovatief leiderschap, governance en inclusiviteit'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Istock 1186237439

21e PPS Congres ‘De blik vooruit’

Een vlot, snel, rechtvaardig en herstelgericht letselschadeproces staat centraal tijdens het 21e PPS-congres. Dit congres vindt plaats op vrijdag 29 september a.s. Het wordt georganiseerd door het Platform Personenschade van het Verbond in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch.