Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Reputatiekansen mission possible.1000.jpg

Reputatiekansen verzilveren (3)

Kun je reputatieproblemen ombuigen naar reputatiekansen? Is het wel mogelijk om positief in het nieuws te komen? Hoe werkt medialogica? Op deze vragen hopen we een antwoord te vinden in dit afsluitende webinar, met een praktijkvoorbeeld uit de eigen sector en een positief beeld van de banksector in coronatijd.

groen dak met zonnepanelen.jpg

Groene daken: duurzaam en milieubewust (2)

Als je uit je raam kijkt, zie je het misschien wel: de Nederlandse daken worden groener en als ze goed zijn aangelegd, gaat het groene dak langer mee en het vergt minder onderhoud. Maar hoe hou je de dakconstructie op peil? En hoe gaat dat samen met zonnepanelen? Wij nemen wij je mee in de wereld van groene daken.

duurzaambeleggen3.jpg

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenvant?

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant? In het derde webinar van deze serie komen we aan bij het onderwerp communicatie. Hoe communiceer je het beleid van jouw organisatie voor verantwoord en duurzaam beleggen? Een viertal sprekers geeft je praktische handvatten over de communicatie over hun eigen IMVO-beleid.