Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Leiderschap Shutterstock 2270526717

Masterclass duurzame inzetbaarheid (2): Hoe motiveer je jouw medewerkers?

De ontwikkeling van jouw medewerkers is noodzakelijk. Voor henzelf en voor de organisatie. Om duurzaam inzetbaar te blijven is het nemen van regie en leiderschap essentieel om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Voor organisaties is het belangrijk om vitale en bevlogen medewerkers te ontwikkelen. Meld je aan voor de 2e masterclass duurzame inzetbaarheid.

Shutterstock 2350151941

ESG Tech & Data event

Het Verbond organiseert samen met kennispartner EY op 14 mei een bijeenkomst die volledig gewijd is aan ESG, Technologie en Data. Het belang van ESG criteria is de afgelopen jaren enorm toegenomen en verzekeraars staan centraal in deze transformatie. Je krijgt een hands-on beeld van hoe ESG-data in de praktijk kan worden geïntegreerd en gebruikt binnen een organisatie. Mis deze kans niet.

Shutterstock 2281013993 (1)

InsurTalent Network - “Ga ergens voor”

Young professionals opgelet! Op 16 mei a.s. is er weer een bijeenkomst van het InsurTalent Network. Idealen zijn prachtig, maar idealen zonder daden blijven bla, bla, bla. Op 16 mei gaan we er alles aan doen om dit om te zetten in ga, ga, ga. Want woorden verliezen betekenis als we niets doen. Ben jij klaar om ergens voor te gaan? En waar ga jij dan voor als Young Professional? Ga ergens voor!

Shutterstock 2313670431

Deep Dive Dubbele Materialiteit en Stakeholdersdialoog

Het Verbond, de SVP, NBA en het AG organiseren deze vervolgbijeenkomst over duurzaamheid. Daarin gaan we dieper in op de praktische toepassing en uitdagingen van de regelgeving bij de verzekeraar. Je wordt o.a. bijgepraat over: recente ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid, dubbele materialiteit en de stakeholdersdialoog.