Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Data Science 1500

Hoe zet je als verzekeraar Data Science verantwoord in?

Nieuw dit jaar is de datamiddag: voor alle data scientists uit de verzekeringsbranche. Ga de verdieping in tijdens deelsessies. We sluiten af met keynote speaker Ionica Smeets, professor wetenschapscommunicatie aan de Universiteit Leiden. Zij deelt de valkuilen en inspireert met best practices.

Pensioen.8

Het pensioenakkoord

De weg naar het nieuwe pensioenakkoord lijkt nog lang. 1 januari 2023 is de beoogde inwerkingtreding en uiterlijk 1 januari 2027 moeten alle pensioenregelingen in Nederland aan het nieuwe kader voldoen. Dit betekent dat jij als werkgever aan de slag moet. Ondanks dat nog niet alles duidelijk is, zijn er ook al zaken waarmee je rekening kan houden. Onze partner Montae helpt je op een praktische manier op weg naar het nieuwe Pensioenakkoord.

Bijeenkomst Shutterstock 358977299

Platformmiddag Risicodeskundigen

Samen met de Vereniging voor Veiligheidskunde NVVK organiseren wij weer een bijeenkomst voor risicodeskundigen. Vanuit het platform wordt uitleg gegeven over de voorwaarden die gaan gelden bij herregistratie. De netwerken rapporteren over de ontwikkelingen en de plannen voor 2023. Check het vervolgprogramma en meld je aan.