Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Tech Trend AI header Shutterstock 1218220324

Ligt uw digitale business op koers?

Wegens succes geprolongeerd! Munich Re lanceert zijn toonaangevende Tech Trend Radar 2023. Als je goed voorbereid op de toekomst wilt zijn mag je deze bijeenkomst niet missen. Diverse trends passeren de revue. Zoals ChatGPT, cyberbeveiliging en datamesh. Allemaal relevant voor jóúw business!

Zwevende Handen Boven Papier

Actualiteiten Distributie (o.a. actieve provisietransparantie schadeverzekeringen)

Wat adviseert de Raad van Staten (RvS) over nominale actieve provisietransparantie bij schadeverzekeringen, geautomatiseerd advies en het kostprijsmodel voor advies- en distributiekosten bij complexe producten? Je hoort er alles over tijdens de bijeenkomst. Ook kijken we vooruit naar een aantal belangrijke Europese distributieontwikkelingen.

Verbond 04-2019 HR-1167.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op donderdag 29 juni a.s. bij het Verbond van Verzekeraars en maakt onderdeel uit van de Verenigingsdag 2023. Na afloop van de ALV verwelkomen wij voor de Verenigingsdag Klaas Knot, president van de DNB. Hij zal ingaan op de macro economische ontwikkelen. Vervolgens zullen met elkaar in gesprek gaan over de voortgang en thema's uit het MLT. We sluiten af met een borrel waarbij u gezellig en informeel met elkaar kunt napraten.