Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Ethisch shutterstock 600x250 (1).jpg

Livestream: De Scope van het Ethisch Kader Datatoepassingen

Vanaf 1 januari 2021 geldt het ethisch kader datatoepassingen als zelfregulering voor alle leden van het Verbond. Het kader ziet toe op ‘datagedreven toepassingen’, maar hoe kom je nu tot een beredeneerde selectie van wélke toepassingen je onder het kader schaart?

Cooperatie 600 x 250 shutterstock_.jpg

Livestream: Coöperatiemiddag 2020

Alles loopt in het honderd! 2020 loopt helemaal niet zoals we voor ogen hadden. Niets wordt meer zoals het was. Problemen zien we allemaal. Hoe kunnen we in de huidige maatschappij denken in kansen? Schrijf je nu in voor de coöperatiemiddag 2020!

Europese regelgeving duurzaamheid 600x 250 shutterstock.jpg

Livestream: Duurzaamheid: wanneer is groen groen?

Duurzaamheid is één van de belangrijkste thema’s van deze tijd. In deze livestream gaan we onder andere in op: Europese regelgeving, doel van de regelgeving, gevolgen in de praktijk, Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) en implementatie in eigen bedrijf. Meld je nu aan!

Smart City shutterstock 600 x 250.jpg

Livestream: Smart Cities een slimme kans voor verzekeraars!

Techniek maakt ons leven makkelijker en in onze meterkasten, in de straten en in publieke ruimtes is een revolutie gaande. Smart cities veranderen de wereld. Denk en praat mee over de rol van verzekeraars binnen Smart Cities. Meld je nu aan!