Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 1654709008

DORA voor verzekeraars, wat moet je weten?

Het is bijna zover. Vanaf 17 januari 2025 dien je als verzekeraar compliant te zijn met DORA. Samen met DNB, Deloitte, Kennedy Van der Laan en de Insurance ISAC bespreken we de laatste Regulatory Technical Standards (RTS) en Implementing Technical Standards (ITS) en kijken we naar wat er nog moet gebeuren.

Whats New Houten Blokken Shutterstock 2170613711

Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht: nu 3D

Het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten: nieuwe ontwikkelingen. Dit webinar gaat over wat er veranderd is én wat er volgend jaar gaat veranderen. O.a. DORA, Good Practice Informatiebeveiliging DNB en nieuwe nummering en opbouw taken passeren de revue.

Shutterstock 1248019606

Rechtsbijstand: Actualiteiten, veranderend klantgedrag en impact AI op de rechtshulp

Actualiteiten Rechtsbijstand en belangrijke thema’s voor de rechtshulppraktijk staan centraal in dit webinar. Naast de actualiteiten, aandacht voor 2 voor de rechtshulp relevante thema’s: Veranderend klantgedrag en Artificial Intelligence.

Brandblussers Beschikbaar Shutterstock 788649655

Het blussen van brand in energieopslagsystemen

Energieopslagsystemen zijn sterk in opkomst. Zij brengen bijzondere (brand-)risico's met zich mee en een specifieke problematiek in geval van brand. Het blussen vereist kennis over en het juiste gebruik van blusmiddelen. Diverse deskundigen gaan hier in dit webinar nader op in.