Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Overstroming Rivier Maas Shutterstock 2014863566

Overstroming

70 jaar na Zeeland - Wat is de compensatie bij schade als een grote rivier zoals de Maas buiten de dijken treedt? Of wat als de zeeweringen het begeven? Gelukkig is de kans klein dat dit gebeurt, want wij hebben zeer goede dijken in ons land. Voor meer risicovolle gebieden kunnen extra preventiemaatregelen helpen. Welke lessen kunnen we hierbij leren van Limburg en andere landen?

Europese Privacy Shield Shutterstock 1050297821

Europese cybersecurity wetgeving ontrafeld

Ben jij bekend met de nieuwe cybersecurityregels vanuit de Digital Operational Resilience Act (DORA) van de Europese Commissie? Deze raken de securityfunctie van de verzekeringssector in hoge mate en het is van groot belang dat je je daar goed op voorbereidt. Tijdens dit webinar helpt het Verbond je samen met partner Deloitte om dat te doen.

Nieuwe Functionaliteiten Volmachtplein Shutterstock 2076516847

Nieuwe functionaliteiten Volmachtplein

Recent zijn op Volmachtplein in de applicatie voor het Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht diverse nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld. Je krijgt een toelichting en een demo van deze nieuwe functionaliteiten. Ben jij gevolmachtigde? Volg dan deel 1, het eerste uur. Verzekeraars komen in deel 2 aan bod. Uiteraard mag je ook het hele webinar volgen.

shutterstock_151963727 (1).jpg

Aan de slag met transparante schadevrije jaren

Per 1 juli 2024 wordt er een nieuw systeem voor schadevrije jaren van kracht. Een systeem met veel voordelen voor zowel de sector als voor verzekerden. Wat betekent dit voor jouw organisatie en hoe zorg je dat je op tijd klaar bent voor dit systeem? In dit webinar hoor je er alles over.