Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Overstrominglimburg2021 HR Shutterstock 2008562885

Overstromingsrisico's niet-primaire keringen

Na de wateroverlast van afgelopen zomer in Zuid-Nederland staat overstroming weer vol in de aandacht van verzekeraars en verzekeringsmakelaars. In opdracht van het Verbond en de VNAB heeft Royal HaskoningDHV een verdiepend onderzoek gedaan naar de overstromingsrisico’s van niet-primaire keringen. Zij presenteren de onderzoeksresultaten exclusief aan de leden van het Verbond en de VNAB.

Privacy Shield 2 Shutterstock 1629676642

Internationale doorgifte van persoonsgegevens

Hoe zorg je voor genoeg bescherming van persoonsgegevens als deze met partijen in de Verenigde Staten of India worden uitgewisseld? Jouw organisatie is verplicht om maatregelen te treffen voor de gegevensverwerking, voor zover die ‘derde landen’ omvat. HVG Law en EY delen hun ervaring met de praktische omgang met dit probleem: welke lessen hebben zij geleerd, welke uitdagingen zijn er overwonnen?

ilovemyjob.jpg

Werkdruktemeter gebruikerssessie 2

In deze tweede gebruikerssessie van de Werkdruktemeter ontvang je tips & tricks voor het gebruik en de opvolging van de test in je organisatie. Wat is de kracht van de Werkdruktemeter wanneer je deze vaker inzet? Hoe versterk je de rol van de leidinggevenden bij het gebruik van de Werkdruktemeter? Hoe stimuleer je de medewerker om daadwerkelijk in beweging te komen?

Fundering Huis Shutterstock 729665836

Funderingsschade: ontstaan, oplossingen en nieuwe ontwikkelingen

Funderingsschade is een groeiend probleem in Nederland. De komende dertig jaar lopen een miljoen woningen aanzienlijk risico om met funderingsschade te maken te krijgen. Maar hoe ontstaat funderingsschade? Hoe los je het op? En hoeveel kost dat? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens dit webinar.