Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Digitale fitheid.2000.jpg

Duurzame inzetbaarheid (1)

De Sociale Agenda ‘Samen op weg naar brede inzetbaarheid’ geeft richting aan relevante actuele thema’s voor de sector. In een reeks van drie online sessies komen relevante thema’s van de Sociale Agenda aan bod. Eén van de grootste actuele ontwikkelingen van 2020 is digitale fitheid. In deel 1 word je bijgepraat over de mogelijkheden die er zijn voor de invulling van digitale fitheid in organisaties.

3D-printen.2000.jpg

Livestream Innovatieve Bouwmethoden

Wat kan je met 3D-printen en voor welke uitdagingen staan bouwers met hout? Zijn prototypes te verzekeren en welke schades leveren deze innovaties (mogelijk) op? Om antwoord te geven op deze vragen organiseert het platform Technische verzekeringen van het Verbond deze livestream over innovatieve bouwmethoden.

wapens.jpg

Webinar: Aan de slag met thematisch IMVO beleggingsbeleid!

De komende tijd organiseert het IMVO-convenant Verzekeringssector vijf aparte webinars over de vijf beleggingsraamwerken voor thematisch beleggingsbeleid. Het vierde in deze reeks gaat over Wapens en wapenhandel.

Cyber_LR_shutterstock_1741278893.jpg

Livestream Security, risico en claims in balans

Dagelijks worden verzekeraars en andere bedrijven aangevallen door hackers. Vooral door COVID-19 is er een enorme toename in cybercrime, met grote gevolgen. Beter advies en een continue cybersecurityaanpak via verzekeraars minimaliseert de impact van cyberincidenten, biedt een breed front tegen cybercriminelen en leidt tot minder schade en claims. Zonder dat de totale kosten voor de ondernemer oplopen.