Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2023

Nieuwe collegereeks in 2023 in de fysieke uitvoering start op 12 april. Welke risico's staan er op de balans van een verzekeringsmaatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld in zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer.

Verbondscourse 2022 8008

Verbondscourse 2023

Ook in 2023 organiseren wij de Verbondscourse. Deze geeft de deelnemers een brede kijk op de verzekeringssector. Kijk over de grenzen van je eigen organisatie en vakgebied, ga in gesprek met stakeholders, toezichthouders én bouw aan een stevig netwerk.

Online Education Collegereeks AP 2023

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 2

Ook in 2023 organiseert het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars de succesvolle collegereeks. Dit tweede college in de reeks bespreekt Petra Oskam de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade. Tot eind januari kan je je inschrijven voor de hele reeks van vijf online sessies, waarin de belangrijkste uitspraken worden toegelicht met extra aandacht voor een actueel thema of nieuwe ontwikkeling.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.