Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 2 'Innovatief leiderschap, governance en inclusiviteit'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Sustainability LR Shutterstock 429370321

Sustainable Impact Program (Nyenrode)

Verzekeraars spelen met hun producten en belegd vermogen een grote rol in de transformatie van een niet houdbare, lineaire economie naar een duurzame, circulaire economie. Wat doen verzekeraars nu al, hoe kunnen zij deze transformatie versnellen en hoe kan jij hier als verzekeringsprofessional aan bijdragen? Tijdens het Sustainable Impact Program ga je met deze vragen aan de slag.

Kasteel Nyenrode

Online belevingssessie Executive Insurance Program

Het Executive Insurance Program is een intensief jaarprogramma van Nyenrode en het Verbond voor (aankomend) bestuurders, beleidsbepalers en senior managers in de verzekeringssector. Wil je weten of dit programma past bij jouw ambitie en carrière? Volg de online belevingssessie op maandag 9 oktober van 17.00 tot 18.00. Programma-manager Alexander de Bruin gaat dan uitgebreid in gesprek met een hoogleraar en een deelnemer. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 2 'Innovatief leiderschap, governance en inclusiviteit'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur of senior manager in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.