Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2022

In zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer, leer je de basisprincipes van risicomanagement, actuariaat en gedragseconomie in relatie tot verzekeren. In het voorjaar van 2022 start deze populaire reeks niet alleen online (2 februari), maar ook fysiek (13 april).

Collegereeks AP 2022 1500X750

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2022

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt ook in 2022 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

Vrouw Achter Laptop 1000

Training Toegankelijke pdf-documenten maken vanuit Word

Waar lopen mensen met een beperking tegenaan als ze documenten op jouw website raadplegen? Ga zelf aan de slag en leer over de opbouw van een toegankelijk pdf-document. Denk aan bladwijzers, koppen, links, afbeeldingen etc. Leer hoe je snel beoordeelt of een document wel of niet toegankelijk is en hoe je issues kan oplossen.

Basis Verzekeringsrecht 190X130 (1)

3-daagse course Basis Verzekeringsrecht (UvA - Eggens Instituut) 2022

Op 8 maart 2022 start er weer een nieuwe uitvoering van de populaire course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en het UvA-Eggens Instituut. Het programma is voor een brede doelgroep en biedt een introductie in de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Check de website en schrijf je nu al in!