Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Kifid 600X300

College 1 Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

In het eerste college behandelen Frank ’t Hart en Christian Wulf (Hart Advocaten) 6 onderwerpen waaronder: bewijslastverdeling als schade niet vastgesteld kan worden; schending mededelingsplicht en consequenties bij afsluiten verzekering op naam van een partner; schade als een claimbehandeling onnodig lang duurt.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 3 'IMVO convenant en ESG'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

Course Basis Verzekeringsrecht 2024 (UvA)

We gaan weer van start met de populaire Course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en de UvA. Of je nou jurist bent of juist geen juridische functie hebt, met deze Course krijg je in drie collegemiddagen de basisprincipes van het verzekeringsrecht mee. Check de website en schrijf je in!

Shutterstock 589879046

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 2

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt ook in 2024 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken van de voorgaande 2 á 3 maanden toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk dat er in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.