Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Goed idee - duurzame inzetbaarheid.1000.jpg

Livestream Iedereen is duurzaam inzetbaar

We zien veel mensen worstelen om in deze dynamiek overeind te blijven. En als je het nu redt, hoe zorg je er dan voor dat je ook in de toekomst duurzaam inzetbaar bent? Naast de wens om iets te kunnen, heb je ook de vaardigheid nodig om dit te realiseren, ook wel ‘will’ en ‘skill’. Samen zoeken we naar duurzame oplossingen. Je eigen persoonlijke inzetbaarheid is een actueel en continu thema!

Nederland stemt 17 maart 2021.1000.jpg

Financieel verkiezingsdebat 2021 (1)

Veerkrachtig uit de crisis: Nederland stemt op 17 maart. Een stem die belangrijker is dan ooit, omdat een nieuwe regering straks bepaalt welke stappen Nederland moet zetten om op een sterke, solidaire en duurzame manier uit de crisis te komen. Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? Wij gaan hier graag samen met jou het gesprek over aan.

Directe schadeafhandeling shutterstock_144026356.jpg

Directe Schadeafhandeling voor volmachten

In juli 2021 starten verzekeraars met een Directe Schadeafhandeling, het afhandelen van de materiële schade aan particuliere personenauto’s van hun eigen WA-verzekerde klanten. Om verzekeraars te helpen met de implementatie is een toolkit gemaakt. De ontwikkeling van Directe Schadeafhandeling kan je volgen via een dashboard. Met een toelichting op deze middelen en op de aan te leveren data kan je aan de slag. Voor leden van het Verbond van Verzekeraars en NVGA.

Uitgelicht

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

Directe schadeafhandeling shutterstock_144026356.jpg

Livestream Directe Schadeafhandeling

  • 18 februari
  • Webinar
  • Vakkennis
Duurzame inzetbaarheid puzzel.2000.jpg

Duurzame inzetbaarheid (3)

  • 11 februari
  • Webinar
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter