Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Overstrominglimburg2021 HR Shutterstock 2008562885

Overstromingsrisico's niet-primaire keringen

Na de wateroverlast van afgelopen zomer in Zuid-Nederland staat overstroming weer vol in de aandacht van verzekeraars en verzekeringsmakelaars. In opdracht van het Verbond en de VNAB heeft Royal HaskoningDHV een verdiepend onderzoek gedaan naar de overstromingsrisico’s van niet-primaire keringen. Zij presenteren de onderzoeksresultaten exclusief aan de leden van het Verbond en de VNAB.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2022

In zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer, leer je de basisprincipes van risicomanagement, actuariaat en gedragseconomie in relatie tot verzekeren. In het voorjaar van 2022 start deze populaire reeks niet alleen online (2 februari), maar ook fysiek (13 april).

Privacy Shield 2 Shutterstock 1629676642

Internationale doorgifte van persoonsgegevens

Hoe zorg je voor genoeg bescherming van persoonsgegevens als deze met partijen in de Verenigde Staten of India worden uitgewisseld? Jouw organisatie is verplicht om maatregelen te treffen voor de gegevensverwerking, voor zover die ‘derde landen’ omvat. HVG Law en EY delen hun ervaring met de praktische omgang met dit probleem: welke lessen hebben zij geleerd, welke uitdagingen zijn er overwonnen?

Uitgelicht

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

Risico Analyse 1559730956 (1)

Nieuwe colleges 'bedrijfsvoering van een verzekeraar' in 2022

In 2022 starten we wederom een unieke reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.

Afgelopen activiteiten

Vrouw Achter Laptop 1000

Trainingen Toegankelijkheid voor UX/UI designers

  • 25 januari
  • Opleidingen
  • Vakkennis
Vrouw Achter Laptop 1000

Training Toegankelijke vormgeving en huisstijl

  • 20 januari
  • Opleidingen
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter