Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Klachtbehandeling Shutterstock 1632237724 (1)

Maak van een klacht een kans!

De Gedragscode Klachtbehandeling heeft als doel zorg te dragen voor een klantgerichte klachtenbehandeling, waarbij de klacht van de klant correct en tijdig wordt behandeld. Eind 2021 zal de Stichting toetsing verzekeraars starten met het toetsen van de naleving van deze code.

Shutterstock 1931518334

Jaarevent - Internationale veerkracht: hoe dan?

Wat doen de internationale verzekeraars om de veerkracht te vergroten van klanten, de samenleving en zichzelf? Wat kan Nederland daarvan leren? Daarover gaat het 1e webinar tijdens ons Jaarevent ‘Veerkracht door verbinding’. Aanmelden kan nu!

Nederland Crisis

Jaarevent - Hoe komt Nederland veerkrachtig uit de crisis?

Ingrid Thijssen (VNO-NCW), Jan van Zanen (Den Haag) en Tuur Elzinga (FNV) schuiven tijdens dit webinar aan aan de ‘Haagse Tafel’. Wat is er nodig om veerkrachtig uit de crisis te komen, nu en in de toekomst en welke rol kunnen en moeten verzekeraars spelen? Meld je nu aan!

Uitgelicht

Afbeelding Webinarstudio Verbond

Verbond opent permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

Pensioenplan 2 Shutterstock 1032154933

RVU in de praktijk (met Montae & Partners)

  • 23 september
  • Webinar
  • Toepassing wet- en regelgeving
Unsplash_vrouw_achter_laptop.jpg

Digitale toegankelijkheid: waarom, wat en hoe?

  • 22 september
  • Webinar
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter