Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Covid 19 Levensverzekering.1000

De impact van COVID-19 op het afsluiten van levensverzekeringen

Wat zijn de langetermijneffecten van Corona op de gezondheid en de levensverwachting? Moeten levensverzekeraars voorzichtig zijn bij aanvragen van ex-COVID-19-patiënten voor levensverzekeringen? Of valt het allemaal wel mee? Er is inmiddels wel informatie beschikbaar over de aandoening, maar niet over de langetermijneffecten. Wat weten we wel, en wat weten we niet daarover? Je hoort meer in dit webinar.

Claimbehandeling.1000

Claimbehandeling en informatieverstrekking, van gedragscode tot innovatie

In de gedragscodes Informatieverstrekking en Claimbehandeling zijn voorschriften opgenomen over o.a. het bieden van begrijpelijke en transparante informatie aan de klant en een zorgvuldige schadebehandeling. Maar hoe breng je dat nu in de praktijk? Je krijgt tips over vernieuwde manieren van klantcommunicatie en klantcontact.

Autodief In Actie Shutterstock 584916313

Stop de autodief!

Het aantal autodiefstallen gaat omlaag, maar nog altijd levert het een enorme schadelast op. Diefstal van onderdelen van auto's zoals airbags, stuurwielen, koplampen en zelfs motorkappen! Met het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging proberen we dieven een stap voor te blijven. Aan bod komen o.a. de actuele ontwikkelingen binnen het Keurmerk en het nieuwe risicomodel, waarmee verzekeraars meer inzicht krijgen in het diefstalrisico van auto’s. Zo weet je welke maatregelen je kan nemen om diefstal tegen te gaan.

Uitgelicht

Veiligheid LR Shutterstock 1130250899

Week van het Veilig Ondernemen 14 t/m 18 juni

Van 14 tot en met 18 juni organiseert het Verbond dit jaar voor het eerst de Week van het Veilig Ondernemen - een reeks inspirerende webinars over (veilig) ondernemen en de risico's die daarbij komen kijken.

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

Klimaat8.jpg

Dakbelasting van zonnepanelen

  • 24 juni
  • Webinar
  • Vakkennis
Verbond 04-2019 HR-1151.jpg (1)

@Verbond op Twitter