Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

ruimteweer - zonnevlammen.1000.jpg

Accumulation risks and space weather

Ruimteweer veroorzaakt door de zon levert problemen op aarde. Zoals bijvoorbeeld de impact van zonnevlammen voor de luchtvaart. Het KNMI legt uit wat ruimteweer is en welke stappen er gezet worden om de voorspelbaarheid te vergroten. De vraag is wat verzekeraars ermee moeten en kunnen? SwissRe schuift aan om mee te praten en beantwoordt jouw vragen.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Reputatiekansen mission possible.1000.jpg

Reputatiekansen verzilveren (3)

Kun je reputatieproblemen ombuigen naar reputatiekansen? Is het wel mogelijk om positief in het nieuws te komen? Hoe werkt medialogica? Op deze vragen hopen we een antwoord te vinden in dit afsluitende webinar, met een praktijkvoorbeeld uit de eigen sector en een positief beeld van de banksector in coronatijd.

Uitgelicht

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

boeken op plank.1600.jpg

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2021

  • 11 mei
  • Opleidingen
  • Vakkennis
volmacht marktvergadering online.950.jpg

@Verbond op Twitter