Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Boom in regen en droogte 600x250.jpg (1)

Livestream: Klimaatschade per locatie

Hoe schat je klimaatschades per locatie in? Hoe help je je klant om deze schade te verlagen? Welke klimaat-adaptieve maatregelen zijn er? Wat is de Celcius Tool? Meld je aan voor deze interactieve sessie met ingenieursbureau Sweco en kom meer te weten.

shutterstock_1135978331 (1).jpg

Livestream: Ligt uw digitale business op koers?

Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Ervaart het tijdens deze livestream, waarin MunichRE zijn nieuwste Tech Trend Radar presenteert. Wees voorbereid op de toekomst en meld je nu aan!

volmachtketen (600x250).jpg

Livestream: Ontwikkelingen in de volmachtketen

De laatste stand van zaken en relevante ontwikkelingen op het gebied van volmachten komen in één ochtend voorbij. O.a. Uniforme Inrichting Volmachtketen (datakwaliteit), Risicobeheersing Volmachten, VSV, Toekomstbestendige Volmachtketen (marktrapportage) en meer passeren de revue. Álle volmachtgevende verzekeraars zijn welkom.

Uitgelicht

Members only.jpg

Save the date - Algemene ledenvergadering Verbond op 24 juni 2020

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op woensdag 24 juni tussen 15.00 en 16.30 uur. In verband met de Coronacrisis vindt deze ALV geheel digitaal plaats. Logt u straks ook in?

Later - shutterstock_1486224029.jpg

Bijeenkomsten tot 1 juni geannuleerd

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus zijn alle geplande bijeenkomsten tot in ieder geval 1 juni geannuleerd. Zij worden zoveel mogelijk verzet.

Webinar.jpg

Kijk het derde webinar met Nyenrode over Online Business in tijden van crisis terug

Nu veel bijeenkomsten vanwege het coronavirus niet door kunnen gaan, organiseren het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit een serie webinars over actuele thema’s in crisistijd. Kijk nu het derde webinar 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen' terug.

Afgelopen activiteiten

Webinar.jpg
Checklist 2 shutterstock.jpg

Livestream: Corona-risicochecklist

  • 14 mei
  • Webinar
  • Toepassing wet- en regelgeving

@Verbond op Twitter