Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

DSA Aanrijding 2 Auto's

Directe Schadeafhandeling: ervaringen, optimalisatie en vervolg

DSA is in juli '21 gestart. En we zijn niet stil blijven staan. DSA leidt tot tevredenheid bij alle betrokkenen. In dit webinar geven we een update van de stand van zaken en de vervolgstappen. Ook delen we praktijdervaringen en tips van anderen. En uiteraard is er alle ruimte voor vragen.

Data Shutterstock 2271536861

Datamiddag 2023: van PET tot Haring

Tijdens de 2e Datamiddag bij het Verbond van Verzekeraars op 5 oktober staan we niet alleen stil bij de razendsnelle ontwikkeling van Privacy Enhancing Techniques en soortgelijke toepassingen. We zetten ook de mogelijkheden op een rij om AI-systemen te ontwikkelen. Systemen die niet alleen voldoen aan de wet, ethische normen en uitlegbaar zijn, maar bovendien helpen om fraude op te sporen.

Shutterstock 1405194650

InsurTalent Network - Join the AI Revolution: A Young Professional’s guide

Artificial Intelligence biedt verzekeraars grote kansen. Om hun processen te optimaliseren én om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Deze bijeenkomst – speciaal voor de jongeren in onze sector – gaat over deze kansen. Maar heeft ook oog voor risico’s, ethische aspecten en lessons learned. Meld je nu aan!

Uitgelicht

Verbondscourse 2022 8008

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Sta eens stil bij de stappen die je dit najaar wilt zetten in je werk. Heb jij jouw route nog niet helemaal uitgestippeld? We helpen je graag met ons overzicht van opleidingen en trainingen. Van programma’s met Nyenrode, de UvA tot advocatenkantoren. Welke past bij jou?

Weet meer met een account van het Verbond van Verzekeraars

Vraag een account aan bij het Verbond en vergroot jouw kennis!

Wil jij je kennis vergroten en op de hoogte blijven van alle kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

Sustainability LR Shutterstock 429370321

Sustainable Impact Program (Nyenrode)

  • 2 oktober
  • Opleidingen
  • Vakkennis
Istock 1186237439

21e PPS Congres ‘De blik vooruit’

  • 29 september
  • Event
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter