Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 2 'Innovatief leiderschap, governance en inclusiviteit'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Menselijkemaat

De menselijke maat: verzekeraars aan het woord

Hoe geven verzekeraars invulling aan het begrip ‘menselijke maat’? Wat leert het Stv-onderzoek ‘de menselijke maat in het acceptatieproces bij verzekeraars’ ons? In deel 3 van ons drieluik over ‘De menselijke maat in verzekeren’ horen we het van Ron van Kesteren (directeur Stv) en collega-verzekeraars’.

Istock 1186237439

21e PPS Congres ‘De blik vooruit’

Een vlot, snel, rechtvaardig en herstelgericht letselschadeproces staat centraal tijdens het 21e PPS-congres. Dit congres vindt plaats op vrijdag 29 september a.s. Het wordt georganiseerd door het Platform Personenschade van het Verbond in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch.

Uitgelicht

Verbondscourse 2022 8008

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Sta eens stil bij de stappen die je dit najaar wilt zetten in je werk. Heb jij jouw route nog niet helemaal uitgestippeld? We helpen je graag met ons overzicht van opleidingen en trainingen. Van programma’s met Nyenrode, de UvA tot advocatenkantoren. Welke past bij jou?

Weet meer met een account van het Verbond van Verzekeraars

Vraag een account aan bij het Verbond en vergroot jouw kennis!

Wil jij je kennis vergroten en op de hoogte blijven van alle kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan.

@Verbond op Twitter