Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Leiderschap Shutterstock 2270526717

Masterclass duurzame inzetbaarheid (2): Hoe motiveer je jouw medewerkers?

De ontwikkeling van jouw medewerkers is noodzakelijk. Voor henzelf en voor de organisatie. Om duurzaam inzetbaar te blijven is het nemen van regie en leiderschap essentieel om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Voor organisaties is het belangrijk om vitale en bevlogen medewerkers te ontwikkelen. Meld je aan voor de 2e masterclass duurzame inzetbaarheid.

Kasteel Nyenrode

Online belevingssessie | Executive Insurance Program

Het Executive Insurance Program is een intensief jaarprogramma van Nyenrode en het Verbond voor (aankomend) bestuurders, beleidsbepalers en senior managers in de verzekeringssector. Wil je weten of dit programma past bij jouw ambitie en carrière? Volg de online belevingssessie op dinsdag 23 april van 16.30 tot 17.30 uur. Programmamanager Ronald Heijn gaat dan uitgebreid in gesprek met oud-deelneemster Dorothé Beernink en lid raad van advies van dit programma prof. mr. Herman Kappelle. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 3 'IMVO convenant en ESG'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Uitgelicht

Zebra Shutterstock 2047175966

Onze bijeenkomsten steken over!

Ten gevolge van een brand afgelopen december kan het Verbond tijdelijk niet over zijn eigen gebouw beschikken. Gedurende die tijd zitten wij in het a.s.r./Aegon-gebouw, tegenover het Verbondsgebouw. Daar vinden ook onze fysieke bijeenkomsten plaats.

Verbondscourse 2023 0547

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Wil jij meer verzekeringskennis opdoen? Ook in 2024 heeft het Verbond van Verzekeraars weer een breed en actueel opleidingsaanbod.

Jip 2022 Kick Off 7420

Jongeren, innovatie en netwerk: impact creëren

Iedereen wil het: impact creëren. Maar hoe doe je dat nou als young professional in de verzekeringssector? Onze eigen Academy-jongere Nico Tijsterman schreef een blog over JIP.