Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Kifid 600X300

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector - College 1

In het eerste college behandelen Frank ’t Hart en Christian Wulf (Hart advocaten) Kifid-uitspraken op het gebied van schadeverzekeringen met de volgende thema's: 1. schorsing van dekking bij niet tijdige premiebetaling, 2. onvoorziene schadegebeurtenissen die niet onder de dekking vallen, 3. samenloop van dekking en gevolgen van onjuiste informatieverstrekking door verzekeringnemer en 4. uitleg dekking verzekering.

Risk Management Shutterstock 1812057265

Third Party Risk Management: hoe dan?

Over de theorie van Third Party Risk Management zijn boeken vol geschreven. De uitvoering is vaak een ander verhaal. In dit webinar brengen we de theorie tot leven aan de hand van concrete voorbeelden. Ook staan we uitgebreid stil bij de keten van (onder)uitbesteding.

Begrijpelijk Communiceren Shutterstock 1312370282

Waarom moeilijk doen? Als het ook makkelijk kan!

Communiceer je als verzekeraar wel begrijpelijk genoeg? Voor bijvoorbeeld de ruim 1 miljoen mensen in Nederland met een licht verstandelijke beperking. Grote kans dat zij zich ook onder jouw klanten bevinden. Want zij hebben ook een woning, gaan op vakantie en rijden op een e-bike. In deze workshop gaan we actief aan de slag met het vereenvoudigen van moeilijke (verzekerings)taal.

Uitgelicht

Kifid 1400X600

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren in 2023 een collegereeks 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Interesse? De reeks start 27 maart 2023.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder, commissaris of senior manager bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma voor executives en commissarissen in de verzekeringssector houd je je sectorkennis up-to-date.

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

Afgelopen activiteiten

Data Science 2000
Menselijke Maat Met Kind

Mandaat voor de menselijke maat

  • 22 maart
  • Webinar
  • Verzekeringsthema's

@Verbond op Twitter