Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Overstroming Rivier Maas Shutterstock 2014863566

Overstroming

70 jaar na Zeeland - Wat is de compensatie bij schade als een grote rivier zoals de Maas buiten de dijken treedt? Of wat als de zeeweringen het begeven? Gelukkig is de kans klein dat dit gebeurt, want wij hebben zeer goede dijken in ons land. Voor meer risicovolle gebieden kunnen extra preventiemaatregelen helpen. Welke lessen kunnen we hierbij leren van Limburg en andere landen?

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2023

Nieuwe collegereeks in 2023 in de online uitvoering start op 8 februari. Welke risico's staan er op de balans van een verzekeringsmaatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld in zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer.

Uitgelicht

Kifid 1400X600

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren in 2023 een collegereeks 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Interesse? De reeks start 27 maart 2023.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder, commissaris of senior manager bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma voor executives en commissarissen in de verzekeringssector houd je je sectorkennis up-to-date.

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

Afgelopen activiteiten

IMVO Euroteken In Lucht

Jaarbijeenkomst IMVO Convenant verzekeringssector

  • 31 januari
  • Bijeenkomst
  • Toepassing wet- en regelgeving
Stappenplan Report App 1600

Grip op cultuur en (ongewenst) gedrag

  • 26 januari
  • Webinar
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter