Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Duurzaamheid

8e Werkconferentie Klimaatcommitment

Op dinsdagmiddag 29 november vindt de 8e Klimaat werkconferentie plaats. Centraal staat de vraag hoe verder invulling gegeven kan worden aan de verduurzaming van Nederland. Meld je aan via DNB. Doe het snel en uiterlijk 25 november, want vol is vol!

Wereldbol Energie

Energie met een luchtje

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het gebruik van energie en gassen in de agrarische sector? Dan is deze preventiedag iets voor jou. Onderwerpen zoals energieopslag, propaankoelingen, automatisering en monomestvergisting met de bijbehorende risico’s worden behandeld door deskundigen uit de sector.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Uitgelicht

Kifid 1400X600

College Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren op 28 november 2022 het college 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Blijf op de hoogte van de meest belangrijke Kifid uitspraken die relevant voor de verzekeringsbranche zijn.

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.

Afgelopen activiteiten

Kifid 1400X600
Hamer op stapel dossiers.jpg

Knelpunten in de toegang tot het recht

  • 24 november
  • Webinar
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter