Op deze pagina staat ook informatie speciaal voor leden. Log in voor toegang of vraag een account aan.

Aankomende activiteiten

Bedrijfsbrand 1920X1080

Recycle, broei, brandpreventie en innovatie

Weet jij dat de meeste branden ontstaan in panden met een industriële functie? En dat de grootste schade bij bedrijven in de agrarische sector is (zoals stalbranden) en bedrijven die goederen opslaan? Het hergebruiken en (duurzaam) verwerken van materialen en grondstoffen wordt mede door de klimaatdoelstellingen, steeds belangrijker. Dat moet natuurlijk (brand)veilig gebeuren. Vanuit diverse hoeken belichten wij hoe je een bedrijfsbrand (met innovaties) voorkomt of beperkt.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'SDG in de praktijk' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

PIFI 2000X1080

Kennisbijeenkomst PIFI 2021

Ben jij benieuwd naar praktische uitvoering en toepassing van het in 2021 geactualiseerde Protocol Incidentenwaarschuwingssysteem Financiële Instellingen? Samen met onze partner Ekelmans Advocaten loodsen wij je in anderhalf uur door de belangrijkste wijzigingen, aandachtspunten en wetenswaardigheden. Je krijgt dilemma's voorgelegd, prangende vragen worden beantwoord en handvatten aangereikt.

Uitgelicht

Afbeelding Webinarstudio Verbond

Verbond opent permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze activiteitennieuwsbrief al?

Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

verzekeringsrecht (600x250).jpg
Cognizant Formule 1 Auto 1920X1080

Smart Mobility, verzekeraars op pole position?

  • 25 november
  • Webinar
  • Trends en innovatie

@Verbond op Twitter