Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

JIP 2022 Kick Off 7420

Impact Event JIP 2022

De 35 JIP-deelnemers van 22 verschillende verzekeringsmaatschappijen volgden in de afgelopen vier maanden een intensief innovatieprogramma. Tijdens het interactieve Impact Event op dinsdagmiddag 6 december pitchen zeven teams hun innovatie (product of dienst) aan de sector en jij kunt daarbij zijn!

UvA.jpg

Informatiesessie Executive Master Insurance & Risk UvA

Ben jij geïnteresseerd in risicomanagement, verzekeringskunde en zoek je echte verdieping waarmee je jouw carrière een boost kan geven? Dan is de Executive MSc Insurance & Risk iets voor jou. Het is de enige opleiding waarin je op academisch niveau jouw verzekeringskennis verdiept. Nieuwsgierig? Op 7 december organiseert de UvA een online informatiesessie. Meld je nu aan!

Uitgelicht

Kifid 1400X600

College Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren op 28 november 2022 het college 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Blijf op de hoogte van de meest belangrijke Kifid uitspraken die relevant voor de verzekeringsbranche zijn.

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.

Afgelopen activiteiten

Wereldbol Energie

Energie met een luchtje

  • 1 december
  • Bijeenkomst
  • Vakkennis
Duurzaamheid

8e Werkconferentie Klimaatcommitment

  • 29 november
  • Bijeenkomst
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter