Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

schade aan personenauto's.jpg

Livestream: Informatie-uitwisseling WA Direct - 2e sessie

Op 1 juni 2021 willen verzekeraars een directe verzekering invoeren voor ongevallen met materiële schade tussen personenauto’s. Deze 2e sessie gaat onder meer over de implementatie, het clearinghuis en de bedrijfsregeling voor directe verzekeringen. Meld je nu aan!

Ethics en cijfers (600x250).jpg

Livestream: Kick off ethisch kader datatoepassingen

Vanaf 1 januari 2021 geldt het ethisch kader datatoepassingen als zelfregulering voor alle leden van het Verbond. Aan het woord komen diverse deskundigen. Hoor o.a. hoe je de implementatie van het kader kunt voorbereiden en uitvoeren? Meld je nu aan!

poppetjes 1 rood (600x250).jpg

Livestream: HR Expertsessie 'De arbeidsongeschikte medewerker'

Onze 4e HR Expertsessie is een cursus. Dit keer is het thema de arbeidsongeschikte medewerker. Na deze cursus weet je welke stappen je kunt nemen als je een arbeidsongeschikte medewerker hebt en hoe je deze het beste kunt begeleiden. Zowel voor leden als overige geïnteresseerden.

Uitgelicht

online meeting (kleiner).jpg

Corona update: Digitaal wordt ons nieuwe normaal!

Het coronavirus zorgt er voor dat het Verbond voorlopig geen fysieke bijeenkomsten meer organiseert. Toch willen we actueel en relevant zijn voor onze leden. Om te inspireren en te verbinden! Daarom wordt digitaal ons nieuwe normaal.

Foto_Nyenrode_DSC0188.jpg

Nyenrode PE-programma: Bestuurders en toezichthouders opgelet!

Vanaf september start er een nieuwe module van het Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor bestuurders en toezichthouders van verzekeraars. Houd je sectorkennis up-to-date en schrijf je nu in voor de module ‘Beheerste en integere bedrijfsvoering’.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

@Verbond op Twitter