Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Data Science 1500

Hoe zet je als verzekeraar Data Science verantwoord in?

Nieuw dit jaar is de datamiddag: voor alle data scientists uit de verzekeringsbranche. Ga de verdieping in tijdens deelsessies. We sluiten af met keynote speaker Ionica Smeets, professor wetenschapscommunicatie aan de Universiteit Leiden. Zij deelt de valkuilen en inspireert met best practices.

verzekeringsrecht (600x250).jpg

ACIS Symposium: Knelpunten in het verzekeringsrecht 2022

Op vrijdag 30 september 2022 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten, het Eggens Instituut en Uitgeverij Paris het symposium: ‘Knelpunten in het verzekeringsrecht 2022’.

Uitgelicht

Kifid 1400X600

College Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren op 28 november 2022 het college 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Blijf op de hoogte van de meest belangrijke Kifid uitspraken die relevant voor de verzekeringsbranche zijn.

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.

Afgelopen activiteiten

Omvergeblazen Orkaan ESG Duurzaamheid

ESG en de orkaan aan regelgeving

  • 15 september
  • Webinar
  • Vakkennis
Shutterstock 1934950961

Coöperatiemiddag POV

  • 15 september
  • Bijeenkomst
  • Trends en innovatie

@Verbond op Twitter