Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Basis Verzekeringsrecht 190X130 (1)

3-daagse course Basis Verzekeringsrecht (UvA - Eggens Instituut) 2022

Nieuwe fysieke uitvoering op 24 en 31 mei en 7 juni 2022! De populaire 3-daagse course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en het UvA-Eggens Instituut wordt nu fysiek gehouden bij het Verbond. Het programma is voor een brede doelgroep en biedt een introductie in de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Check de website en schrijf je in!

Afbeelding Training AOV 3 Kader Titel

Training Actualiteiten claimbehandeling AOV uit ethisch perspectief

Als acceptant, claimbehandelaar of medisch adviseur moet je jouw keuzes juridisch en ethisch kunnen beargumenteren. Niet eenvoudig, zeker niet als het om ethiek gaat. We praten je bij over actuele ontwikkelingen. Ook plaats je jouw werk in ethisch perspectief, sta je stil bij de impact van jouw eigen waarden en normen én zoom je in op het 3-fasenmodel voor morele besluitvorming.

Pensioen Kopie

Het nieuwe pensioenstelsel en de Cao Verzekeringsbedrijf

Vanaf 1 januari 2023 verandert ons pensioenstelsel. Daarmee dus ook de pensioenregeling voor jouw werknemers. Wil je weten welke gevolgen dit heeft voor de pensioenregelingen van jouw organisatie? Tussentijds kan je al voorbereidingen treffen. En wat zijn de gevolgen van de Wet voor de Cao voor het Verzekeringsbedrijf? Wat zal in de cao allemaal moeten worden aangepast om deze in lijn te brengen met de nieuwe Wet?

Uitgelicht

Risico Analyse 1559730956 (1)

Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar: 3e reeks in september 2022

In september 2022 starten we met alweer de 3e reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School.

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.

Afgelopen activiteiten

Zonnepanelen (Groot)

Zonnepanelendeeltjes

  • 17 mei
  • Webinar
  • Verzekeringsthema's
Game Changer

Een gamechanger: Open Insurance

  • 13 mei
  • Bijeenkomst
  • Trends en innovatie

@Verbond op Twitter