Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Data Netwerk HR Shutterstock 608607020

Dubbele Claim Detector: innovatie in fraudeaanpak

Een nieuwe manier van informatie delen! Onmisbaar bij risicobeoordeling en fraudebestrijding. Twee verzekeraars delen hun ervaringen met secure MPC, de veilige manier van informatiedelen. Verbondspartner Ekelmans Advocaten licht de AVG-aspecten van deze methode toe. Exclusief voor leden van het Verbond.

Duurzame Auto Shutterstock 1095424064

Schademiddag 2023

Na het grote succes van vorig jaar organiseert het Verbond van Verzekeraars in 2023 opnieuw een Schademiddag, hét netwerkevent voor de schadebranche! Wij praten je bij over de belangrijkste ontwikkelingen en actualiteiten in de schademarkt.

Rat Electriciteitskabel

Ongewenste gasten – schade door knaagdieren voorkomen

Knaagdieren kunnen veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld bij allerlei soorten bedrijven. Hoe kunnen we met dit risico omgaan? Welke wet- en regelgeving is er op dit terrein? Welke uitdagingen zijn er bij de bestrijding? Tijdens dit webinar geven deskundigen antwoord op deze vragen.

Uitgelicht

Kifid 1400X600

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Het Verbond en Hart advocaten organiseren in 2023 een collegereeks 'Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector. Interesse? De reeks start 27 maart 2023.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2023 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder, commissaris of senior manager bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma voor executives en commissarissen in de verzekeringssector houd je je sectorkennis up-to-date.

Nieuwsbrief 2 1896691174

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

Afgelopen activiteiten

Business Meeting (Groot)
Regtech Shutterstock 2037899390

Ook minder tijd en geld kwijt door Regtech?

  • 23 mei
  • Webinar
  • Trends en innovatie

@Verbond op Twitter