Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

Course Basis Verzekeringsrecht 2023 (UvA - Eggens Instituut)

De populaire 3-daagse course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en het UvA-Eggens Instituut is dit jaar online in 2 reeksen te volgen. Het programma is voor verzekeringsprofessionals en geeft een brede introductie van de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Check de website en schrijf je in!

Solvency

Solvency II - Grip op veranderende risico’s en wetgeving vanuit een stabiele balans: hoe dan?

Onzekere tijden zijn van invloed op de manier waarop wij naar materiële risico’s moeten kijken. Welke alternatieven zijn hiervoor? En wat is de invloed van de ‘2020 review’ van de Solvency II wetgeving? De Solvency-experts van adviesbureau Milliman vertellen je er alles over.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 2 'Innovatief leiderschap, governance en inclusiviteit'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Uitgelicht

Verbondscourse 2022 8008

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Sta eens stil bij de stappen die je dit najaar wilt zetten in je werk. Heb jij jouw route nog niet helemaal uitgestippeld? We helpen je graag met ons overzicht van opleidingen en trainingen. Van programma’s met Nyenrode, de UvA tot advocatenkantoren. Welke past bij jou?

Weet meer met een account van het Verbond van Verzekeraars

Vraag een account aan bij het Verbond en vergroot jouw kennis!

Wil jij je kennis vergroten en op de hoogte blijven van alle kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan.

@Verbond op Twitter