Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

_MG_2457.JPG

Executive Insurance Program (Nyenrode)

Hoe kun je als (aankomend) bestuurder of beleidsbepaler een goede balans waarborgen tussen strategisch verandervermogen en operationele beheersbaarheid? Want net als in iedere andere sector verandert de wereld van verzekeraars in rap tempo en zijn er complexe, strategische uitdagingen. Samen met Nyenrode Business Universiteit hebben wij deze hoogwaardige leergang voor executive professionals in de verzekeringssector ontwikkeld.

Finance Regulation SFDR Know The Rules 1500

Duurzaamheidsrapportage (SFDR): waar staan we?

Hulp nodig bij de implementatie van de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR)? Complexe regels voor SFDR-level 1 en per 1 januari 2022 volgen aanvullende regels voor SFDR-level 2. Tijd dus om je bij te praten over de huidige stand van zaken en de actuele tijdslijnen met Suzanne Kröner-Rosmalen van Stibbe Advocaten. Daarnaast kan je jouw ervaringen delen met andere verzekeraars zodat je weet hoe ver jouw organisatie is.

Unsplash_vrouw_achter_laptop.jpg

Digitale toegankelijkheid: waarom, wat en hoe?

Is de website van jouw organisatie wel digitaal toegankelijk voor mensen met een beperking? En wist je dat dit wettelijk verplicht wordt? In dit webinar bespreken we o.a. het belang van digitale toegankelijkheid en praktijkvoorbeelden van een aantal verzekeraars. Dit webinar wordt ondersteund door een doventolk.

Uitgelicht

Afbeelding Webinarstudio Verbond

Verbond opent permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2021-3

  • 15 september
  • Opleidingen
  • Vakkennis
_MG_1108.JPG

@Verbond op Twitter