Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Shutterstock 2200284515

Actuariaat van 1.0 naar 2.0: de (noodzakelijke) transformatie

De rol van de actuaris staat onder druk. Talloze ontwikkelingen vereisen verandering. Hoe kun je als verzekeraar deze veranderingen het hoofd bieden via actuariële transformatie en digitalisering? Hoe maak je als actuaris optimaal gebruik van nieuwe technologieën? Welke voordelen zijn er aan transformatie verbonden? Verbondspartner KPMG geeft antwoord op deze vragen.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives en commissarissen Module 2 - online

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur of toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Shutterstock 2293353847 (1)

Duurzaamheid & risicomanagement in de verzekeringssector

Het Verbond organiseert i.s.m. zijn partner Sprenkels een netwerkbijeenkomst over ‘duurzaamheid en risicomanagement’. Deze bijeenkomst is bedoeld om praktische inzichten te bieden en je te helpen bij het identificeren en integreren van duurzaamheidsrisico's. Na de bijeenkomst ben je in staat om zelf met deze risico’s aan de slag te gaan.

Uitgelicht

Verbondscourse 2022 8008

Verbondscourse 2024: aanmelden is nú mogelijk

In 2024 organiseren wij (voor de 16e keer) de populaire Verbondscourse voor talentvolle managers en directieleden. De inschrijving hiervoor is weer geopend.

Inloggen Shutterstock 2194098833

Aanmelden voor onze kennisactiviteiten nóg eenvoudiger!

Goed nieuws! Aanmelden voor onze kennisactiviteiten is nu eenvoudiger dan ooit. Wij vullen je aanmeldformulier automatisch voor je in.

Collegezaal HR Shutterstock 281107127

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Sta eens stil bij de stappen die je dit najaar wilt zetten in je werk. Heb jij jouw route nog niet helemaal uitgestippeld? We helpen je graag met ons overzicht van opleidingen en trainingen. Van programma’s met Nyenrode, de UvA tot advocatenkantoren. Welke past bij jou?

@Verbond op Twitter