Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen - Module 3 'IMVO convenant en ESG'

Ben jij toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Shutterstock 1654709008

DORA voor verzekeraars, wat moet je weten?

Het is bijna zover. Vanaf 17 januari 2025 dien je als verzekeraar compliant te zijn met DORA. Samen met DNB, Deloitte, Kennedy Van der Laan en de Insurance ISAC bespreken we de laatste Regulatory Technical Standards (RTS) en Implementing Technical Standards (ITS) en kijken we naar wat er nog moet gebeuren.

Whats New Houten Blokken Shutterstock 2170613711

Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht: nu 3D

Het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten: nieuwe ontwikkelingen. Dit webinar gaat over wat er veranderd is én wat er volgend jaar gaat veranderen. O.a. DORA, Good Practice Informatiebeveiliging DNB en nieuwe nummering en opbouw taken passeren de revue.

Uitgelicht

Zebra Shutterstock 2047175966

Onze bijeenkomsten steken over!

Ten gevolge van een brand afgelopen december kan het Verbond tijdelijk niet over zijn eigen gebouw beschikken. Gedurende die tijd zitten wij in het a.s.r./Aegon-gebouw, tegenover het Verbondsgebouw. Daar vinden ook onze fysieke bijeenkomsten plaats.

Verbondscourse 2023 0547

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Wil jij meer verzekeringskennis opdoen? Ook in 2024 heeft het Verbond van Verzekeraars weer een breed en actueel opleidingsaanbod.

Jip 2022 Kick Off 7420

Jongeren, innovatie en netwerk: impact creëren

Iedereen wil het: impact creëren. Maar hoe doe je dat nou als young professional in de verzekeringssector? Onze eigen Academy-jongere Nico Tijsterman schreef een blog over JIP.

Afgelopen activiteiten