Het insuranceLAB

}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Fysieke ruimte en inhoudelijk programma

Om verzekeraars te helpen innoveren heeft het Verbond het insuranceLAB opgericht. Dat is een fysiek lab met de modernste technieken, maar het omvat ook een inhoudelijk programma.

Fysiek lab

Het insuranceLAB is een high tech-ruimte in het Verbondsgebouw in Den Haag. De mogelijkheden van het lab zijn enorm. Geluids- en lichteffecten versterken een creatief denkproces en met een levensgroot touch screen kunnen deelnemers op een unieke manier brainstormen. Het lab is, kortom, een inspirerende ruimte met de juiste faciliteiten.

Leden van het Verbond kunnen kosteloos gebruikmaken van het lab. Bijvoorbeeld om te brainstormen met het MT, de directie of een innovatieteam, al dan niet samen met klantrelaties. Begeleiding of advies nodig? Ook dat is mogelijk. De Insurance Academy werkt samen met een aantal partners voor het samenstellen van een programma. De ruimte boeken kan via het reserveringsformulier!

Inhoudelijk programma: Let’s innovate!

Om werk te maken van innovatie hebben we ook andere vaardigheden nodig. Daaraan werken we via een inhoudelijk programma. En dat is geen overzicht van theorieën en methoden, het is vooral doen! Bijvoorbeeld als het gaat om: 

  • technologische innovatie; Big Data, de zelfrijdende auto en drones
  • sociale innovatie; vergrijzing, veranderende arbeidsmarkt en veranderende solidariteit

Lees meer over innovatie en hoe we daaraan werken.

Cookies

{cookieText}