Skip to Content

21e PPS Congres ‘De blik vooruit’

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

21e PPS Congres ‘De blik vooruit’

Een beter letselschadeproces; een betere toekomst

Het 21e congres van het Platform Personenschade van het Verbond wordt in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch georganiseerd op vrijdag 29 september a.s.
Een vlot, snel, rechtvaardig en herstelgericht letselschadeproces is essentieel. Daarom staat dit proces centraal tijdens het 21e PPS-congres.

Twee ervaringsdeskundigen vertellen hun intrigerende verhaal: wat is voor hen belangrijk geweest in hun hersteltraject? Ook delen het Verbond van Verzekeraars en de Denktank vereenvoudigde schadeafhandeling hun laatste inzichten om slachtoffers sneller en eenvoudiger te helpen. We spieken ook even bij de strafrechter, hoe hij letselschades afhandelt. En een uitgekiende mix van experts, advocaten en trainers spijkert jouw kennis en kunde in 2 keer 45 minuten bij om slachtoffers verder vooruit te helpen.
Nieuw dit jaar is de Experience- en innovatieworkshop: ervaar zelf hoe het is om een hulpmiddel nodig te hebben, of dit te gebruiken.
Slachtoffers sneller weer op de been. Daar staan we samen voor. Doe jij mee?
Een divers programma vol inspirerende sprekers, waaronder Geeke Feiter, directeur Verbond en Chris van Dijk, Kennedy van der Laan.

Meer informatie over dit congres vind je op de speciale congressite. Daar kun je je ook aanmelden.

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door: