Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

ALV 14 december: agenda en bijlagen. Speciale gastspreker Hans de Boer

Op donderdag 14 december a.s. vindt de jaarlijkse najaars-ALV van het Verbond van Verzekeraars plaats. Speciale gastspreker is Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW. 

Klik hier om de agenda met bijlagen op te halen (om de bijlagen te benaderen, moet u zijn ingelogd op www.verzekeraars.nl).

Wat zijn de plannen van het bestuur voor 2018? En hoe kijken we aan tegen het Kabinet Rutte III en de inzet van het Verbond op de verschillende dossiers uit het regeerakkoord, zoals arbeidsmarkt, pensioenen, het pakket fiscale maatregelen, veiligheid en mobiliteit? Dat zijn vragen waarop u op de ALV een antwoord krijgt. 

Na het formele gedeelte van de ALV is Hans de Boer van VNO-NVW aanwezig om met u te spreken over het gelopen proces in de polder. En kijken we vooruit welke inzet nodig is in de uitvoering van de kabinetsplannen, waar het bijvoorbeeld gaat om loondoorbetaling en zzp. 

De bijeenkomst wordt afgesloten met een informele borrel.
Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. 

Noteer de middag van 14 december a.s. dus in uw agenda en meld u aan. 

Bestemd voor
Deze bijeenkomst is bestemd voor directieleden en bestuurders van bedrijven die aangesloten zijn bij het Verbond van Verzekeraars. 

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Annemieke van Kaam (directie- en bestuurssecretaris).   

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.