Een Tegaderactiviteit met impact!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Een Tegaderactiviteit met impact!

Hoe organiseer ik een actie?

Een leuke, impactvolle Tegader activiteit, die past bij de identiteit van jouw maatschappij, hoe organiseer je die? Anna-Geertje van Eert, manager van het DELA fonds, heeft vaker met dit bijltje gehakt. In het verleden heeft zij gewerkt voor organisaties die voor bedrijven impactvolle activiteiten organiseren. Ook nu, voor het DELA fonds, organiseert zij veelvuldig maatschappelijke activiteiten. Anna-Geertje neemt ons mee langs de volgende stappen:
* Wat is een maatschappelijke actie?
* Hoe kies ik iets dat past bij de identiteit van mijn maatschappij?
* Hoe organiseer ik een actie? Met welke tijdlijn moet ik rekening houden?
* Welke organisaties kunnen helpen bij het organiseren van een actie en hoeveel kost dat?
Natuurlijk is er tijd voor opmerkingen en het stellen van vragen.

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m 2 juni a.s., 12.00 uur.

Bestemd voor
Deelname is exclusief voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij het Verbond van Verzekeraars.
Deelname is vooral interessant voor directie, bestuursleden en marketing managers & medewerkers van onderlinge & coöperatieve verzekeraars

Programma
Aanvang:     16.00 uur
Duur:           max. 1 uur

  • Opening door Chris van Toor, manager POV
  • Hoe organiseer ik een maatschappelijke actie? - Anna-Geertje van Eert, manager DELA fonds & lid taskforce promotie
  • Q&A-sessie: beantwoording van de via de chat gestelde vragen onder leiding van Chris van Toor
  • Afsluiting

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Deze stream valt onder het lidmaatschap.

Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten € 69,- (excl. BTW).

  • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
  • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
  • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
  • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

PA-certificaat
Na deze bijeenkomst
-  ben je op de hoogte van het organiseren van een maatschappelijke actie, passend bij de eigen identiteit
-  weet je met welke tijdlijn je rekening moet houden en welke organisaties je kunnen ondersteunen bij het organiseren van een actie.

Deze bijeenkomst draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema. Desgewenst kan een bewijs van deelname (PA-certificaat) worden verkregen. Je dient dit aan te geven als je je voor de bijeenkomst aanmeldt. Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA).

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Lara van Waas, beleidsadviseur. Aan haar kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken.
De sprekers kunnen jou níét zien en horen. De binnenkomende vragen worden beoordeeld door een moderator, die een selectie maakt en deze voorlegt aan de presentatoren.
In verband met de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus bevinden de presentatoren zich niet op dezelfde locatie.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).

Bekijk ook