Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Finale Jongeren Innovatie Programma 2018!

Meld u nu aan voor de finale van het Jongeren Innovatie Programma 2018!

Op 12 april vindt de finale van het Jongeren en Innovatieprogramma 2018 plaats! De afgelopen vier maanden hebben jonge medewerkers van verschillende verzekeringsmaatschappijen en vanuit verschillende achtergronden in vijf teams keihard gewerkt om hun innovatieve idee vorm te geven. De teams zijn in een intensief programma en aan de hand van theorie en praktijk uitgedaagd om hun ideeën zo ver mogelijk te ontwikkelen tot een concreet product. En met succes! Deze middag vol spanning trappen we af met Danny Mekić, technologie- en innovatie-expert en directeur van NewTeam. In een ‘college tour’ setting neemt hij ons mee door zijn lessons learned als jonge ondernemer en laat hij zijn licht schijnen op innovatie in de verzekeringswereld.

Aansluitend pitchen de teams hun ideeën voor vernieuwing in de sector. U beslist welk team zich winnaar van JIP 2018 mag noemen! Na de pitches kunt u met de teams in gesprek. Wie weet ligt er een mooie kans voor uw maatschappij!

U bent van harte welkom om de jongeren aan te komen moedigen en om ideeën op te doen vanaf 15:30 uur in de Caballero Fabriek in Den Haag.

Locatie
Caballero Fabriek Saturnusstraat 60 2516 AH Den Haag

 

 

Bestemd voor
De doelgroep bestaat uit iedereen die geïnteresseerd is in innovatie in de verzekeringssector, werkzaam bij bedrijven die aangesloten zijn bij het Verbond van Verzekeraars.

Programma
15:30-15:50 uur: Inloop
15:50-16:30 uur: College tour met innovatie-expert Danny Mekić
16:30-17:15 uur: Finaleprogramma met presentaties JIP-deelnemers
17:15-17:45 uur: Start markt (de teams presenteren hun innovatie in de zaal, u kunt uw stem uitbrengen!)
17:45 uur: Prijsuitreiking winnaar JIP 2018

Parkeren
Als u met de auto komt, is er een speciaal parkeerkavel gereserveerd voor bezoekers van het Jongeren en Innovatie Programma. Wanneer u de Saturnusstraat inrijdt, bevindt het kavel zich vóór de slagbomen. Er zijn parkeerhulpen in hesjes aanwezig die u de juiste kant op begeleiden.

Nadere informatie en vragen

Voor meer informatie of met vragen kunt u contact opnemen met Antoine Reijnders of Lisa Martis.