Ligt uw digitale business op koers?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Ligt uw digitale business op koers?

MunichRE Technology Trend Radar 2021

Deze livestream is in het Engels

Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Ervaar het tijdens deze livestream, waarin MunichRE zijn nieuwste Tech Trend Radar presenteert. Wees voorbereid op de toekomst en meld je nu aan!

Digitalisering verandert de wereld, de mensen en daarmee de markten voorgoed. En dat in steeds sterkere mate. Aanpassingsvermogen van je business en herpositionering van je producten en diensten is een must! Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Dankzij de MunichRE Technology Trend Radar 2021 kunnen strategen, marketeers, innovators, riskmanagers, ICT’ers en hoger kader in de verzekeringswereld gemakkelijk technologische trends duiden. Jaarlijks maakt MunichRE in zijn radar helder inzichtelijk wat er wanneer op de sector afkomt en hoe trends met elkaar samenhangen. Heel toepasbaar in het toewijzen van resources en het bepalen van de koers van je bedrijf of business unit. Nadrukkelijk ook voor digibeten!
Via de vraag- en antwoordfunctie is er ruimte voor interactie tijdens deze livestream.

Meld je nu aan! Aanmelden kan t/m 8 juni a.s., 12.00 uur.

Bestemd voor
Deze livestream staat open zowel voor leden als voor andere geïnteresseerden.
Deelname is vooral interessant voor strategen, marketeers, innovators, riskmanagers, ICT-ers en hoger kader in de verzekeringswereld. Nadrukkelijk ook voor digibeten!

Spreker
Martin Thormählen - Senior IT Architect - Business Technology en schrijver van het Tech Trend Rader rapport 2021 van Munich Re (Group).

Martin works as lead architect on implementing international digital business models including embedded insurance that leverage new technological capabilities but most importantly keep people at the center of all endeavors. In his 2nd favorite role as head of the Tech Trend Radar, Martin is always on the lookout for new ways to make insurance better for people and also understand and be aware of risks and threats. He draws on experience from his previous consulting career as well as nearly 10 years of Munich Re experience in global primary and re-insurance.

Summary on the presentation
Annually Munich Re compiles the Tech Trends Radar to give guidance on technological innovations that should be used in insurance and how to distinguish concrete recommendations from market hype. Additionally we explain which technical trends have an direct or indirect influence on the insurability of risks.

With an exponential mindset, we will address the latest insurance-relevant tech trends in 2021, explain the changes in health/industrial robotics and automation, and present the benefits of machine learning business cases. Of course, we will also explain what significant changes we see in embedded insurance and digital ecosystems.

Programma
Aanvang:     15.00 uur
Duur:           max. 1,5 uur

 • Opening door Martijn Minkenberg, Innovation Dutch Association of Insurers
 • Martin Thormählen, Sr IT Architect and writer of the TTR 2021, MunichRe
  - Exponential Mindset
  - Robotics and automation
  - Artificial Intelligence, open AI, conversational AI
  - Digital Ecosystems and embedded insurances
  - Warp up and questions
 • Closure - Martijn Minkenberg

Kosten
Voor medewerkers werkzaam bij een lid van het Verbond van Verzekeraars zijn aan deelname geen kosten verbonden. Deze stream valt onder het lidmaatschap.

Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten € 69,- (excl. BTW).

 • Op deze bijeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV van toepassing. Door inschrijving verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Dienstverlening Verbond BV
 • Vanaf inschrijving geldt een bedenktermijn van 14 dagen
 • Plaatsing geschiedt na beoordeling van de inschrijving door de Insurance Academy
 • Facturatie van deze kosten geschiedt vanuit Dienstverlening Verbond BV

PA-certificaat
Na deze bijeenkomst weet je de laatste technologische trends en ontwikkelingen te duiden voor de verzekeringsmarkt en kun je prioriteiten stellen voor je eigen bedrijf of je op koers ligt met je digitale business.
Deze bijeenkomst draagt bij aan het actueel houden van relevante kennis en kunde over dit thema. Desgewenst kan een bewijs van deelname (PA-certificaat) worden verkregen. Je dient dit aan te geven als je je voor de bijeenkomst aanmeldt. Dit certificaat kan onderdeel zijn van eigen maatschappijprogramma’s op het gebied van Permanent Actueel (PA).

Nadere informatie en vragen
Voor nadere informatie of met vragen kun je contact opnemen met Martijn Minkenberg, adviseur innovatie. Aan hem kun je eventueel ook reeds vooraf vragen sturen, dan kan hiermee bij de voorbereiding zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Hoe werkt deze livestream?
Tijdens de livestream kun je als deelnemer de sprekers zien en horen. Ook kun je vragen stellen en opmerkingen maken, door de vraag-en-antwoordfunctie te gebruiken.
De sprekers kunnen jou níét zien en horen. De binnenkomende vragen worden beoordeeld door een moderator, die een selectie maakt en deze voorlegt aan de presentatoren.
In verband met de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus bevinden de presentatoren zich niet op dezelfde locatie.

Hoe kun je deelnemen aan de livestream?
Je moet je apart voor deelname aanmelden.
Na je aanmelding ontvang je van ons nadere instructies en de link om deel te kunnen nemen.
Kun je op het moment van de livestream niet kijken? Geen probleem! De stream is ook terug te kijken op een moment dat het jou wél uitkomt, alleen is er dan geen live interactie meer mogelijk. Ook daarvoor moet je je wel hebben aangemeld.

Complianceregeling Mededinging
Deelnemers aan dit evenement vallen onder de Complianceregeling Mededinging van het Verbond en worden geacht zich te houden aan de geldende mededingingsregels en met de inhoud van de regeling bekend te zijn.

Privacyverklaring
De Insurance Academy is onderdeel van het Verbond van Verzekeraars. Op de verwerking van persoonsgegevens die aan de Insurance Academy worden verstrekt is daarom de privacyverklaring van het Verbond van Verzekeraars van toepassing. Artikel 5 van die verklaring handelt specifiek over gegevens die worden verstrekt in het kader van deelname aan een activiteit of bijeenkomst van het Verbond (de Insurance Academy).